čini mi se da neke maloprodaje namerno prave štamparske greške da bi navukli mušterije, pa kad kupac dođe po karticu ovi ga ubede ta je i ta kartica `zver` (pogotovo ako se radi upgrade sa neke daleko lošije kartice) i naprave deal a kupcu uštede 50-ak evra
Da, u pravu si. Ili možda PC Berza pravi namerno grešku jer imaju vajde od toga. Ko zna.
The Way It`s Meant To Be Played
:: čini mi se da neke maloprodaje namerno prave štamparske greške da bi navukli mušterije :: pa kad kupac dođe po karticu ovi ga ubede ta je i ta kartica `zver` (pogotovo ako se radi upgrade sa neke daleko lošije kartice) i naprave deal a kupcu uštede 50-ak evr :: :: :: :: keep your head up legs closed eyes open :: ::
Dok je tema aktivna (admini obavezno da prochitaju)
15.05.2010. 19:24
status: user broj poruka: 1889
Pored ovih greshaka/gluposti (zovi kako ocesh) sa karticama, treba pogledati one i7 860 i 870 kao i i5 650, 670 i 750 procesore za 1366 soket. :))) Shto kazhe Obeliks XVIII opet greshka?! :) Svi navedeni su za 1156 soket.
Fifteen minutes of being famous A whole lifetime of being aimless
za Pc Berzu imam samo reči hvale, ne verujem da prave takve greške, ljudi su profesionalci, to MNOGI znaju.
keep your head up legs closed eyes open
:: Da, u pravu si. Ili možda PC Berza pravi namerno grešku jer imaju vajde od toga. Ko zna :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: čini mi se da neke maloprodaje namerno prave štamparske greške da bi navukli mušterije :: :: pa kad kupac dođe po karticu ovi ga ubede ta je i ta kartica `zver` (pogotovo ako se radi upgrade sa neke daleko lošije kartice) i naprave deal a kupcu uštede 50-ak evr :: :: :: :: :: :: :: :: keep your head up legs closed eyes open :: :: :: ::
:: za Pc Berzu imam samo reči hvale, ne verujem da prave takve greške, ljudi su profesionalci, to MNOGI znaju :: :: :: :: keep your head up legs closed eyes open :: :: :: Da, u pravu si. Ili možda PC Berza pravi namerno grešku jer imaju vajde od toga. Ko zna :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: čini mi se da neke maloprodaje namerno prave štamparske greške da bi navukli mušterije :: :: :: pa kad kupac dođe po karticu ovi ga ubede ta je i ta kartica `zver` (pogotovo ako se radi upgrade sa neke daleko lošije kartice) i naprave deal a kupcu uštede 50-ak evr :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: keep your head up legs closed eyes open :: :: :: :: :: ::
Ma zvao sam ih ja juce/prekjuce...nemaju ni na stanju.... ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.