:: Koje igrice na toj grafici :: :: :: Ma nista od igrica nema na kompu! Sve igre koje igra su preko interneta! A ja inace u kucistu imam i dodatna dva ventilatora za hladjenje! Jel to nesto pomaze?
Zameni kuler na grafici. U svakoj bolje snabdevenoj prodavnici računarske opreme imaš da kupiš kuler za starije grafičke koji košta 200-300 dinara. Skini tvoj stari, ponesi ga sa sobom u radnju i po veličini i rasteru između rupa kupi sličan
:: Zameni kuler na grafici. U svakoj bolje snabdevenoj prodavnici računarske opreme imaš da kupiš kuler za starije grafičke koji košta 200-300 dinara. Skini tvoj stari, ponesi ga sa sobom u radnju i po veličini i rasteru između rupa kupi sliča :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: ::
Ta grafulja ce da radi bez tog venta bez problema... ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
evo na kompu sa koga trenutno pisem stoji inace jedna gf2 mx400, kojoj je od prasine pobrljavio ventilator. tacno se cuje kada se vrti koliko drnda i onda sam shvatio da se vecinu vremena ne vrti... i radila je tako.:D
ako hoces da promenis hladjenje, nadji neku staru maticnu plocu i skini sa nje kuler za chipset (kuler koji koristi push-through pinove, ne moze i oni sa kukicama), i stavi ga umesto kulera na grafici, to ti je najjeftinije resenje. naravno, promenis i pastu kad vec to radis.
e sad u mom slucaju... promenio sam kuler, stavio (za gf2) najnovije drajvere i primetio da poprilicno isijava toplotu. fermi u zacetku, sto rece saxija. ne mogu reci da li je bilo tako i ranije, mozda samo nisam primetio, mozda je do drajvera a mozda i zato sto je promenjen kuler. who knows. ako imas ikakav protok vazduha u kucistu, ne bi trebalo da imas taj problem. ako nemas nikakav protok vazduha, mozes da nadjes neki ventilator 40x40mm i da ga zasrafis preko hladnjaka (od chipseta) -pod uslovom da nemas puno zauzetih pci slotova ispod.
btw, koje igrice igras? daj mi predloge, da znam sta moze na komp.:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647482. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.