Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Crno bela slika na Tv-u?
STRANA 1 OD 1
plazina Crno bela slika na Tv-u? 23.11.2006. 00:59 T2674

status: user
broj poruka: 53
Imam MSINX6200td128e Pci-e i solidno radi.Na tv-u mi je crno-bela slika.Pokusao sam sa njenim drajverima sa cd-a, nista.Instalirao najnoviji 91.47_forceware_winxp2k_english_whql drajver i nista.Podesavao sve moguce modove za tv izlaz(b/pal, g/pal, ...) i nista.Ako neko ima neko resenje neka pomaze.Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: Crno bela slika na Tv-u? 23.11.2006. 02:34 #10038

broj poruka: 9425

:: Imam MSINX6200td128e Pci-e i solidno radi.Na tv-u mi je crno-bela slika.Pokusao sam sa njenim drajverima sa cd-a, nista.Instalirao najnoviji 91.47_forceware_winxp2k_english_whql drajver i nista.Podesavao sve moguce modove za tv izlaz(b/pal, g/pal, ...) i nista.Ako neko ima neko resenje neka pomaze.Hvala unapre

Kompozitni ili S-Video TV izlaz?

Ako je S video menjaj kabl, ako je adapter sa s video na chinc, menjaj adapter a ako je kompozitni (chinch), menjaj televizor ;) (sala probaj skart ili AV1...AV2...)
plazina S-video je 23.11.2006. 11:14 #10041

imam mali nastavak do chincha, pa posle chinch do tv-a.Mislis da je problem u kablu?
vampirbg ... 23.11.2006. 12:03 #10042

broj poruka: 711
Da li si taj nastavak do cincha dobio uz karticu ili si ga kupovao? Mozda je u njemu problem?
plazina Crno bela slika na Tv-u 23.11.2006. 13:00 #10044

Nastavak nisam dobio uz karticu,imao sam ga od ranije.Ako je on problem sta da radim?
cope Re: S-video je 23.11.2006. 13:31 #10045

broj poruka: 16

:: imam mali nastavak do chincha, pa posle chinch do tv-a.Mislis da je problem u kablu

Da li nastavak ima 4 ili 7 pinova,to je vazno.
Ako bodes 4-pinski nastavak u grafu za 7 pinova,dobijas crno belu sliku.
Meni se to desilo.
vampirbg ... 23.11.2006. 14:04 #10047

broj poruka: 711
U adapteru je definitivno problem... Idi u Kanibal u Piramidi ili bilo koju drugu radnju koja pravi kablove i trazi taj adapter, ali im moras reci i koja ti je kartica... Jedino tako ces biti 100% siguran da radi... Adapteri sa buvljaka imaju 50% sansu da rade...

BTW TV izlazi na grafickim kartama nisu standardni i adapter koji je radio sa jednom kartom ne mora i sa drugom...
Pisko Sad je vreme 23.11.2006. 18:10 #10053

broj poruka: 6650
Sad je vreme kad ne treba da štediš: na kablu i kvalitetu adaptera ako je neizbežan. Džaba kartica i tv ako je ovo dvoje shit. A nije baš toliko preskupo. Npr. čuva živce, ako ti nešto znači. Pravi te zadovoljnim jer radi ok do super. Za par šuški.
gvlada NTSC ili PAL 23.11.2006. 23:58 #10060

broj poruka: 61
Tv izlaz ti je defaltno M-NTSC a ako ti TV podrzavava samo PAL slika ce biti crno-bela. Promeni u podesavanjima za graficku da ti je tv izlaz PAL i resices problem, pozz.
plazina Nastavak ima 4 pina! 24.11.2006. 00:09 #10061

Hvala vam puno za sve, potrudicu se da nadjem sa 7 pinova i hocu da dodam da je ovaj forum sjajna stvar i puno mi je pomogao!
VMARC Re: S-video je 24.11.2006. 00:12 #10063

broj poruka: 9425

:: imam mali nastavak do chincha, pa posle chinch do tv-a.Mislis da je problem u kablu

TO JE, ZATO SAM TE I PITAO. PROVERENO, IMAO SAM VISE PUTA TAJ PROBLEM.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs