Kupio sam graficku karticu ASUS GeForce 9500 GT 512MB GDDR2 PCI-E, ona na sebi ima prikljucak za dodatno napajanje PCI-E 6 pin. Moje staro napajanje nema ovaj prikljucak, i graficka radi.
Cemu sluzi ovo dodatno napajanje graficke, i da li da kupujem novo napajanje koje ima ovaj prikljucak? Hvala.
Taj priključak služi za napajanje grafike preko 6-pin kabla. Ona se sada napaja preko ploče, ali nema dovoljno struje da bi radila u fullu. Kupi 6-pin kabl i poveži ga na neku granu, ne moraš da kupuješ novo napajanje.
mene je malo zasvrbeo mozak, kazes da ti 9500 ima prikljucak za napajanje, da nije 9600? 9500 je slaba karta da bi joj trebalo napajanje a i na sajtu ASUSa nema ni1 takva
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.