evo ovako, ortak pravi svadbu pa smo mislili da ga malo iznenadimo... da li neko pouzdano zna gde imaju u bgd da se kupe prave bengalske crvene baklje.. znaci ne one prskalice smesne nego bas prave bengalke?
p.s. posto mi je hitno, stavio sam ovu temu u ovaj deo foruma, admini sorry
Ima neka radnja u zarkovu (Trgovacka) e sad ne znam koji je broj pa se raspitaj. Znam da prodaju sve moguce vrste vatrometa i tih stvarcica pa vidi mozd atamo. DušanNastić Beograd,
znam da ima takvih radnji ali se plasim da ne damo pare a da budu one male bakljice, smesne, kao prskalice! ko zna sta je prava bengalska baklja, na to mislim:) da zna pouzdano gde ima?
Imas Pirotehnicku radnju u Zelezniku kod lole Zove se Nocni bljesak tu ima svih tih zajebancija oticu da proverim da li imaju te Bengalske Baklje posto zivim blizu te radnje pa ti javljam .
Sta ima veze moja svadba je bila maskembal i bila je skroz luda mislim da su te baklje prava stvar mogao bi da mu organizujes neki preformans sa devojkama koje vrte vartu i pale baklje.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.