Imam Zotac AMP koja je poluispravna. Nije servisirana. Ne bih sad da zalazim u detalje. Covek mi nudi za nju 50e. Recite mi vasa misljenja, jek ok cena, da li da je prodam? Pozdrav
pa vidi kod nekog ko se razume u to ako mzoe da ti popravi koliko bi ti izasla popravka, pa da je prodas kao polovnu ali onko ispravnu celu vise bi uzeo para. Inace cena je ok sobzirom da nije ispravna tacnije nisi naveo sta je u pitanju, ako ne moze da se reparira cena ti je visoka ali ako hoce taj da palti toliko prodaj je :-D
javi se servispc on ti je sredi da bude ko bombona..... sto bi je davao podzabe
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Imam Zotac AMP koja je poluispravna. Nije servisirana. Ne bih sad da zalazim u detalje. Covek mi nudi za nju 50e. Recite mi vasa misljenja, jek ok cena, da li da je prodam? Pozdra ::
Nemoj da je prodaješ za 50e, žalosno je davati tu kartu za tako malo para. Nađi nekog dobrog servisera i nek ti je on sredi, ako je moguće da se sredi. Sve zavisi od toga šta joj je otišlo.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Imam Zotac AMP koja je poluispravna. Nije servisirana. Ne bih sad da zalazim u detalje. Covek mi nudi za nju 50e. Recite mi vasa misljenja, jek ok cena, da li da je prodam? Pozdra ::
Stata sto je riknula. Inace moze mozda tu nesto da se zakrpi da to proradi ko zna mozda je neka glupost ali tesko da ces naci nekoga ko ce to da uradi kako treba pa da to bude opet ono sto je bilo. Mozda ali sumnjam. Moj ti je savet da uzmes to sto ti se nudi i da dodas pare i kupis novu.
ako ti lampica svetli a pritom karta ne baca sliku,50 jevreja je isuvise za nju. I veruj mi da u tom slucaju ni bog ti nemoze pomoci,a kamoli Nemanja(servicPC).
Doduse ima jedna kvaka kod takvih slucajeva.Kada se prasina nakupi u pci-e slotu ili kada je maticne na izdisaju,pa jebava struju na slotu.
Znaci proveri prvo prasinu,pa onda maticnu a na kraju i napajanje.Ali sve ti ovo ulazi u domen 10% verovatnoce.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.