na to da ce se samo nabaviti 1.5 primerka ove karte :))), naravno po maloprodajnoj ceni, a onda imaju 1000$ da pretvore u numericki ekvivalent u evrima, pa ugradnja, pa PDV, pa PDV na PDV, pa porez na porez, pa ugradnja na sve to, pa ima da izadje jedno minimum 1500 evra. :)
mislim da je krajnje ruzna karta,najozbiljnije.... manjak dizajna..kao sto rekoh nekada secate se onih matorih klima,e bas me podsteva na jednu do njih.. al da je jaka jest,i skupa bas bih voleo kad bi neko odradio test ASUS ARES i ovog TOXIC-a
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
je najgora ubedljivo igra, neverovatno ds sa ovom kartom na max bez AA radi na 35 frejma i ima pitaj boga koliko padovna na ispod 30 sa 2500 rez!!
Zasto li uopste prave ovakve karte da mi je znati, pa cisto rasipanje sredstava, umesto da usavrsavaju neku kartu koja ce biti jeftina a jaka i pristupacna vecem delu populacije!!!
Ružno....za sve pare....ali ja tu ne bi stavio manje od 8 ventilatora....To ako ne može da olade dva tiha ventilatora sa dobrim pasivnim delom....pointless!
:: Al` je ružna! Trokraka rerna :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
ovo ce biti samo kolekcionarski primerci... nego jel neko gleda one rezultate testa? npr crysis 1920x1080 8xaa ima bolji fps nego 4xaa...??? Sto je vise opteretis ona bolje radi :)
pogledaj malo bolje da vidis kako bolje radi kad je vise opteretis, posto ima 4giga memorije trebalo bi da razbija kako radi na 2500 rez i to bez aa, a ona prc glavi se na 35 frejma i to msm da je jedva toliko izvukla, sramota za tu karticu sa tom cenom i sa tim performansama. Da je niza cena pa da se kaze ok je za tu kintu gledano cena-performanse!!
:: ovo ce biti samo kolekcionarski primerci... nego jel neko gleda one rezultate testa? npr crysis 1920x1080 8xaa ima bolji fps nego 4xaa...??? Sto je vise opteretis ona bolje radi : :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=107599 :: ::
Pa dobro i sta je tu cudno,to je sasvim normalna stvar ko high end modela danasnjice.Cak i crysis koji je pored GTA4 jedno od najneoptimizovaniji govana ikada pusteno na trziste nije dovoljno zahtevan da ta karta nebi podbacivala na 4x.Kao sto rekoh sasvim normalna pojava. Ja sam uvek govorio:komentarisi ono sto si probao.Jako je tesko razumeti karte poput GTX295,GTX480,4870x2,5970...,ako pritom nisi nikada probao jace od GTX260 ili 4870/4890.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ovo ce biti samo kolekcionarski primerci... nego jel neko gleda one rezultate testa? npr crysis 1920x1080 8xaa ima bolji fps nego 4xaa...??? Sto je vise opteretis ona bolje radi : :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=107599 :: ::
:: Ja sam uvek govorio:komentarisi ono sto si probao.Jako je tesko razumeti karte poput GTX295,GTX480,4870x2,5970...,ako pritom nisi nikada probao jace od GTX260 ili 4870/4890
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.