naime imam graficku Asus 5770 i kacim preko dvi konektora 2 monitora, nakacio sam cisto probe radi i problem je u tome da kod jednog od ta dva (stari LG crt monitor) dolazi do treperenja slike a kad ga ubodem da bude single onda toga nema pokusavao sam sa promenom frekvencije ,rezolucije itd ali uvek isto
:: naime imam graficku Asus 5770 i kacim preko dvi konektora 2 monitora, nakacio sam cisto probe radi i problem je u tome da kod jednog od ta dva (stari LG crt monitor) dolazi do treperenja slike a kad ga ubodem da bude single onda toga nem :: pokusavao sam sa promenom frekvencije ,rezolucije itd ali uvek isto
Probaj da kacis posebmo prvo jedan monitor pa drugi. Kacis prvo na jedaN PA NA DRUGI PORT. Probaj sve kombacije sa jednim monitorom, pa vidi.
Herci te je*u... Predpostavljam da taj LG ne podnosi isto sto i tft (mislim na podesavanja u hercima), pokusaj sa time da resis problem, menjaj osvezenje pa uporedjuj.
sve sto ste rekli sam probao sem kacenja nekog treceg monitora ,meni licno je cudno to sto taj monitor na ovoj kartici brljavi dok je u dual varijanti(znaci bilo gde) a kad je sam nakacen sve je u redu a takodje radi korektno i na drugim racunarima,sto bi reklo radi korektno sam i bocnem dodatni i on pocinje sa svojom igrankom devijacije se manifestuju na svakih 2-5 sekundi u kratkom intervalu tako da po horizontali neznam kako bi to objasnio slika u uskom delu zatreperi i onda se smiri
a temu sam postavio i zbog toga da verovatno ima i servisera na forumu pa su se mozda susreli sa ovakvim slucajevima
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.