Ja imam sličan problem. Imam 9800 GTX i od skora mi se kartica greje više nego što treba. Samo što sam ja redovno čistio kartu i podmazivao ventilator. Mislim da je raic mslio da rasklopiš ventilator, sve lepo očistiš i podmažeš kako bi se vrteo onako kako treba. Naravno kada sve to radiš promeni i pastu na GPU. Greota bi bilo da sve to uradiš a ostaviš žvaku od paste. Pozdrav Skid
Naravno to sam mislio, vremenom se ulje isusi, rastavis ventilator, izvadis osovinu, obrises dobro stapicima za usi, podmazes uljem za sivacu masinu i trebalo bi da proradi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.