evo bas ovih dana mi je puko film,znate vec onu moju sugavu grafiku koja je i dan,danas u servisu,e zvao sam ih nude mi neke 4850,5670 i ostale gluposti kao da sam ja sisao vesla,jos je najbolje kad je lik rekao da je 256bit od 4870,kompenzovano pa su mi dali 5670 od 1gb sa 128bit-a,e bas sam se nasmejao... sta da radim??? 1.zovem inspekciju 2.ili neki drugi nacin(nemam pojma) 3.cekam da me i dalje vuku za nos,kao budalu
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2*2GB DDR3 Geil@1333Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: evo bas ovih dana mi je puko film,znate vec onu moju sugavu grafiku koja je i dan,danas u servisu,e zvao sam ih nude mi neke 4850,5670 i ostale gluposti kao da sam ja sisao vesla,jos je najbolje kad je lik rekao da je 256bit od 4870,kompenzovano pa su mi dali 5670 od 1gb sa 128bit-a,e bas sam se nasmejao.. :: sta da radim?? :: 1.zovem inspekcij :: 2.ili neki drugi nacin(nemam pojma :: 3.cekam da me i dalje vuku za nos,kao budal :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
da li se to moze odraditi i sa servisom uvoznika?? mislim na inspekciju??
:: inspekcija i laknuce t :: :: :: AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water bloc :: Asus M4A785TD-M EV :: 2*2GB DDR3 Geil@1333Mh :: ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sidepor :: PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LC :: 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2 :: :: :: evo bas ovih dana mi je puko film,znate vec onu moju sugavu grafiku koja je i dan,danas u servisu,e zvao sam ih nude mi neke 4850,5670 i ostale gluposti kao da sam ja sisao vesla,jos je najbolje kad je lik rekao da je 256bit od 4870,kompenzovano pa su mi dali 5670 od 1gb sa 128bit-a,e bas sam se nasmejao.. :: :: sta da radim?? :: :: 1.zovem inspekcij :: :: 2.ili neki drugi nacin(nemam pojma :: :: 3.cekam da me i dalje vuku za nos,kao budal :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
ti si ostecen tebe zajebavaju i ako tako igraju samo ti to moze pomoci.servis je isto sto i radnja tako da moze
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2*2GB DDR3 Geil@1333Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: da li se to moze odraditi i sa servisom uvoznika? :: mislim na inspekciju? :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: inspekcija i laknuce t :: :: :: :: :: :: AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water bloc :: :: Asus M4A785TD-M EV :: :: 2*2GB DDR3 Geil@1333Mh :: :: ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sidepor :: :: PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LC :: :: 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2 :: :: :: :: :: evo bas ovih dana mi je puko film,znate vec onu moju sugavu grafiku koja je i dan,danas u servisu,e zvao sam ih nude mi neke 4850,5670 i ostale gluposti kao da sam ja sisao vesla,jos je najbolje kad je lik rekao da je 256bit od 4870,kompenzovano pa su mi dali 5670 od 1gb sa 128bit-a,e bas sam se nasmejao.. :: :: :: sta da radim?? :: :: :: 1.zovem inspekcij :: :: :: 2.ili neki drugi nacin(nemam pojma :: :: :: 3.cekam da me i dalje vuku za nos,kao budal :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
kazi koja firma te toliko zavlaci.Ako imaju muda da te zavlace i lazu i nude graficku na zamenu koja je slabija od tvoje koja je crkla,onda nek MI kupci,budemo svesni gde da ne odemo da kupujemo da nas nebi zajebavali!!!
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
Pa sta ima da krije..Drnda ga @lti .. Ne razumem uopste zasto se ovo sve desava!Pre nisu bili ovakvi!Zbog jedne graficke karte se brukaju a na daleko poznata firma koja uprkos svemu nije ni mala!!! Sad kad su bezobrazni nek se obrati inspekciji mada bih ja otisao na licu mesta direktno u servis pa lepo video sta i kako..Ako i dalje tvrde pazar samo okrenuo broj pa nek se raspravljaju sa licima koji su zaduzeni za tu vrstu problematike!
imas puno pravo da trazis glavu za glavu, tj. ekvivalent 5870! To je ta karta u danasnjoj seriji...po ekvivaletnim performansama nista ispod 5830 ne bi semo dobiti. Kakav crni 5770 to je generalno gledano znatno slabije od 4870
ej,ali ne kontam da drndaju i lazu,i pokusavaju da uvale slabiju graficku nekom ko se ne razume u kompjutere...pa da razumem da su nasli ovcu i zabole ih patka...Ali oni pokusavaju da zavrnu i lazu jednog servisera racunara koji savrseno ZNA sve kartice i njihove performanse,skorove u testovima i sl... Zamenjena kartica UVEK MORA biti u korist kupca NIKAKO ne sme biti na stetu kupca,a ovde je slucaj da su mu polali 30% slabiju karticu!!! EEEEJJJJ 30%!!!! BEZOBRAZLUK KRAJNJI!!!! On nije ovca i inspekcija ce da radi ako se ne opamete!!!
:: Pa sta ima da krije..Drnda ga @lti . :: Ne razumem uopste zasto se ovo sve desava!Pre nisu bili ovakvi!Zbog jedne graficke karte se brukaju a na daleko poznata firma koja uprkos svemu nije ni mala!! :: Sad kad su bezobrazni nek se obrati inspekciji mada bih ja otisao na licu mesta direktno u servis pa lepo video sta i kako..Ako i dalje tvrde pazar samo okrenuo broj pa nek se raspravljaju sa licima koji su zaduzeni za tu vrstu problematike :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
@Gile sta mislis samo lazu,ja sam se lepo ponudio i da doplatim ako treba,al ne vredi, znaci bicu krajnje bezobrazan,oko njihovih kompenzovaja bit-a i GB vram-a koje je krajnje glupavo i debilasto pojasnjeno,znaci da se smejes kako oni to rade
Ja imam totalno drugacije iskustvo sa njima, trazio sam TT Duorb (iz Win Win-a), to je ista firma, i dodje meni Duorb ali ga salju iz Bg-a, odnesem u servis kaze ne moze da se namontira odem ja lepo kod njih u vasem servisu su mi rekli da ne moze da se namontira, vrate mi pare i kraj price, a oni ga jos dovezli iz Bg-a, nista ni plati jos ni ovo ni ono, vrate mi pare i kraj price. Isto kada sam im nosio nesto komp, nisam imao vremena da se zezam, za 300 dinara su mi rasklopili ceo komp, ocistili, zamenili plocu, sklopili i tako ociscenjog vratili, jedino sto me nisu zvali da je gotovo, ali sam sam otisao i pokupio.
meni kad je vrisnula 4870 koju sam kupio u WIn-u odma mi vratili pare sad eto drndaju i naravno mom strpljenju dosao je kraj
:: @skar inspekcija jbg sta ces : :: :: Ja imam totalno drugacije iskustvo sa njima, trazio sam TT Duorb (iz Win Win-a), to je ista firma, i dodje meni Duorb ali ga salju iz Bg-a, odnesem u servis kaze ne moze da se namontira odem ja lepo kod njih u vasem servisu su mi rekli da ne moze da se namontira, vrate mi pare i kraj price, a oni ga jos dovezli iz Bg-a, nista ni plati jos ni ovo ni ono, vrate mi pare i kraj price. Isto kada sam im nosio nesto komp, nisam imao vremena da se zezam, za 300 dinara su mi rasklopili ceo komp, ocistili, zamenili plocu, sklopili i tako ociscenjog vratili, jedino sto me nisu zvali da je gotovo, ali sam sam otisao i pokupio :: :: Pozdrav!
:: imas puno pravo da trazis glavu za glavu, tj. ekvivalent 5870! To je ta karta u danasnjoj seriji...po ekvivaletnim performansama nista ispod 5830 ne bi semo dobiti. Kakav crni 5770 to je generalno gledano znatno slabije od 487 :: :: ::
STANDARDNA zamena za 4870 u vecini firmi sirom zemlje je 5770! Oket, 5770 su i ponudili prvi put,i onda samo bez traga i glasa poslali ono sranje od kartice!!! Ne razumem zasto su rekli jedno a poslali drugo slabije...I jos se pravdaju lazima...Ja se ne bi razmisljao duze od dve sekunde sta da radim!!!
:: Ma jeste, 5970 najbolje da daju..... Cenovno je 5770 tu negde a i po performansama... :: :: Trazi im 5770 1GB ili zovi inspekciju ako nece da daju... :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: imas puno pravo da trazis glavu za glavu, tj. ekvivalent 5870! To je ta karta u danasnjoj seriji...po ekvivaletnim performansama nista ispod 5830 ne bi semo dobiti. Kakav crni 5770 to je generalno gledano znatno slabije od 487 :: :: :: :: :: ::
medo procitaj zakon o zastiti potrosaca,po tom ja trebam da dobijem ekvivalent iz sledec serije,bez obzira koliko sam platio..mada vidim i ja da se tu gleda i kalkulise
:: Ma jeste, 5970 najbolje da daju..... Cenovno je 5770 tu negde a i po performansama... :: :: Trazi im 5770 1GB ili zovi inspekciju ako nece da daju.... :: :: Ne znam koliko si ti platio 4870, ali pre ce gledati cenovno nego serije, tako mi izgleda logicno... Sad je 5770 oko 140-150 evra :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: imas puno pravo da trazis glavu za glavu, tj. ekvivalent 5870! To je ta karta u danasnjoj seriji...po ekvivaletnim performansama nista ispod 5830 ne bi semo dobiti. Kakav crni 5770 to je generalno gledano znatno slabije od 487 :: :: :: :: :: ::
Tesko da ce ti dati kartu koja kosta preko 300 evra bio ekvivalent ili ne.... Mislim ja bar nisam cuo da je neko imao toliku srecu.... Ili menjaju za isto ili nesto slicne cene ili vrate pare, ja nisam cuo da je neko dobio toliko bolje na reklamaciji, mozda neku 4890 ili tako nesto ali 5870 mnogo je to vec :)
U svakom slucaju ja bih njima trazio 5770 ili im zapretio nekako, ne znam sto se glupiraju...
:: medo procitaj zakon o zastiti potrosaca,po tom ja trebam da dobijem ekvivalent iz sledec serije,bez obzira koliko sam platio..mada vidim i ja da se tu gleda i kalkulis :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Ma jeste, 5970 najbolje da daju..... Cenovno je 5770 tu negde a i po performansama... :: :: :: :: Trazi im 5770 1GB ili zovi inspekciju ako nece da daju.... :: :: :: :: Ne znam koliko si ti platio 4870, ali pre ce gledati cenovno nego serije, tako mi izgleda logicno... Sad je 5770 oko 140-150 evra :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CrossfireX :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: :: :: :: imas puno pravo da trazis glavu za glavu, tj. ekvivalent 5870! To je ta karta u danasnjoj seriji...po ekvivaletnim performansama nista ispod 5830 ne bi semo dobiti. Kakav crni 5770 to je generalno gledano znatno slabije od 487 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Realno oni nisu i nikada nece biti dobri i fini ma ko da je u pitanju (kupac). I da mislim na celokupan trzisni asortiman prodavaca. Naravno da gledaju da njima bude bolje. E sad ti njima spomenes fino lepo, znate sta ja nisam zadovoljan s tim tako da cu se obratiti inspekciji pa ce morati da ti daju lovu u vrednosti danasnje te iste karte bila ona 15k ili 30k.
@Skar Hocemo ni manje ni vise 5870!Ekvivalent serije za seriju buduce generacije..Sad ni ti nemoj biti lik vec udaraj kontru kad su vec bezobrazni! Tu smo uz tebe druze..Dajemo ti podrsku..Dosta vise ugnjetavanja korisnika!Red je da se podigne buna protiv ovih dzelata iz trgovine (maloprodaja/veleprodaja)..Glavu za glavu/oko za oko/bubreg za bubreg/jetra za jetru...Nema vise oprastanja! Napred Skar...Go..Go...Go momce..
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.