jedina vredna zamena krece od hd 5850 pa na gore,inaci 5850 sapphirom model je oko 23 000 mada ni u ludilu ne bi menjo 4890,extra karta i dalje,i ima da budes miran,jos odredjeni period
:: :: Koju graficku da uzmem a da je bolja od 4890 a da nije mnogo skupa??? Hvala unapre
Pa 5850 je sledeca po jacini. Ali ja bih na tvom mestu izeo jos jedan 4890 isti kao sto sada imas ako se moze naci i CF :))))). To bi bilo bas brutalno. zavisi samo sta imas od ostatka sistema. 2x4890 CF loodilo za ne tako mnogo para. Pre bih uzeo to nego jedan 5870 iskreno. Ja bih pored ovoga SLIa sto imam bas voleo da vidim 2x4890 u CF. Probao sma 4870CF brooka a 2x4890 to j jos vece ludilo.
Pa sad obzirom da se ati osilio 5850 vise nije ni jeftina tako da ta opcija otpada~!Ako je nova onda razlika bar po cenovniku berze nije neka izmedju 4890 i 5850 ali to treba proveriti jer su cene drasticno skocile!Ako su cene tacne onda jedina najbolja solucija je 5850...
Boze ovo pa josh nisam video, sad bas me zanima sta ce da odgovori, mozda je uzo kopjuter sada pa ga tako iskombinovao(ili mu neko iskobinovao), zivo me interesuje objashnjenje za ovo!! :D :D
Ispod cekica sveze izasla Intel i5/i7 ploca u kombo hibridnoj varijanti za AMD Quad Phenomene :) ..Nema nista bez ljudske ruke..On ce sve da opravi :) Ma nesto se zajebunio..Mozda mu Intel u dusi a nece da prizna :) :) :) :)
Napajenje mi je cooler master 600 w. Dovoljno? a jel nema veze sto graficke nisu iste po izgledu??? Mislim ista je oznaka ali ova na pcberzi nema veze sa mojom po izgledu
ili matichnu ili procesor. Vec 10 minuta se smejem komentarima (bez uvrede). A napajenje bi trebalo da bude dovoljno, ali nisam siguran (ja sam za 2 8800gts uzeo coolermaster realM700).
Fifteen minutes of being famous A whole lifetime of being aimless
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.