Aj neko da mi razjasni sta znaci pored konektora u oznaci DVI (18+1) u kod HDMI (19) ocu da povezem komp i TV pa gledam kablove pa da se ne ispalim ako mi treba sa vise pinova (posto predpostavljam da su u pitanju pinovi)?
Najobičniji M-M kabl će da ti završi posao. HDMI (High-Definition Multimedia Interface) je standard i tu nema različitog broja pinova. U 99% slučajeva u karticama i monitorima je ženski konektor, tako da juri muško-muški dužine koja ti treba.
nego me interesuje broj pinova na DVI! Negde pise 18+1 a negde 24 a ja kad prebrojim inove na mom DVI-D SUB adapteru sto sam dobio uz grafu ima 17 pinova!
ako hoces da budes siguran, idi lepo u Kanibal, reci im sta ti treba, ljudi rade sa time, znaju, i napravice ti tacno onaj kabl koji ti je potreban, ili verovatno vec imaju...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.