Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Preplavljeni oglasi sa polovnim 8800GT grafikama
STRANA 1 OD 1
brainiac Preplavljeni oglasi sa polovnim 8800GT grafikama 02.05.2010. 22:23 T26480

status: user
broj poruka: 22
Video sam da se puno priča o polovnim 8800GT grafikama na oglasima pa da malkice prosvetlim o čemu se radi. Juče sam nosio kod jednog frajera u centru BG-a da mi sredi neku ploču i kod njega sam video EVGA 8800 grafike crknute jedno deset komada. Od njega sam čuo da su uvezena ogromna količina tih grafika ali NEISPRAVNIH i da se ovde popravljaju i valjaju na oglasima i na Limundu. Grafike ne treba kupovati!!! Obavezno crkavaju posle kratkog vremena jer su sve bile sa ladnim lemovima i imale su šarice i artefekte samo su produvane i napakovane za udaju. Prevarantska posla!!!

WTF
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Preplavljeni oglasi sa polovnim 8800GT grafikama 02.05.2010. 22:27 #209945

broj poruka: 5710
DOBRO JUTRO !!!! :)))))

P.S. znamo to odavno i to vazi za celu seriju (GT, GTS, GTX i Ultra)

:: Video sam da se puno priča o polovnim 8800GT grafikama na oglasima pa da malkice prosvetlim o čemu se radi. Juče sam nosio kod jednog frajera u centru BG-a da mi sredi neku ploču i kod njega sam video EVGA 8800 grafike crknute jedno deset komada. Od njega sam čuo da su uvezena ogromna količina tih grafika ali NEISPRAVNIH i da se ovde popravljaju i valjaju na oglasima i na Limundu. Grafike ne treba kupovati!!! Obavezno crkavaju posle kratkog vremena jer su sve bile sa ladnim lemovima i imale su šarice i artefekte samo su produvane i napakovane za udaju. Prevarantska posla!!
::
:: WTF
Stripy Re 02.05.2010. 22:36 #209948

broj poruka: 4163
Ništa se ti ne sekiraj, ako su te zakitili sa jednom, lepo je staviš u mikro talasnu (emisija sa istim imenom ko tvoj user name), izvadiš, sačetkaš da se ohladi i spremna je za rad naredna dva dana. Onda ponovo ispočetka.
Znaju za to i vrapci na grani.
Inače, moguće je srediti ih da zaista posle popravke rade na duže staze ali je potrebna skupa oprema za takav posao.

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ

Equinoxe Re: 02.05.2010. 22:43 #209950

broj poruka: 12057

Ma šta trabunjate, to su sjajne, kartice, monstrumi od čipova, izvanredna aritektura.....i to u paketu sa 2900XT, X1900XT, X1900XTX....

raic Hehe 02.05.2010. 22:47 #209951

broj poruka: 9006
Opravljene su otprilike ko što mladim Novopazarkama plastičari oprave himen za prvu bračnu noć, taman traje do prve upotrebe.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

vuk125 Re: Hehe 02.05.2010. 23:10 #209954

broj poruka: 2929

:: Opravljene su otprilike ko što mladim Novopazarkama plastičari oprave himen za prvu bračnu noć, taman traje do prve upotrebe
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Pa sve zavisi na sta naletis. Ja imam jjedan800GTX EVGAbas sada ne znam da li je to iz bas tog kontingenta ili nije ali uglavnom kartica radi za sve pare na 600/2000
a temperature max 66c nakonsto sam ja zamenio pastu.
Koliko sam ja video kartica nije popravljanja kada sam je detaljno ocistio i zamenio pastu.
Kartica radi i to bez problema, i po svemu sudeci radce bogami jos dugo :).
Kakve to rerne pominjete i lemove pojma nemam.
raic Ma zajebancija 02.05.2010. 23:18 #209958

Više sam hteo da opljunem izopačeno društvo koje zahteva da devojka nevina ulazi u brak po svaku cenu (šta će reći komšiluk) pa često imamo scene gde se po dvorištu paradira krvavim čaršavima da svi jelte vide kako im je ćerka ili snajka `poštena`.

A te grafičke su lutrija, može da se desi i ovako i onako.

vuk125 Re: Ma zajebancija 02.05.2010. 23:21 #209960

:: Više sam hteo da opljunem izopačeno društvo koje zahteva da devojka nevina ulazi u brak po svaku cenu (šta će reći komšiluk) pa često imamo scene gde se po dvorištu paradira krvavim čaršavima da svi jelte vide kako im je ćerka ili snajka `poštena`
:: A te grafičke su lutrija, može da se desi i ovako i onako

Sad na stranu grafike, ja mozda nisam upucen ali ja to sada prvi put cujem, to za usivanje.
Svasta.
MACHINE Re: Re: Hehe 02.05.2010. 23:22 #209961

broj poruka: 5710
Zavisi...vidi se ako je sredjivana. Dakle, skidan rashladni mehanizam, pozuteo/potamneo deo oko chipa, ostaci paste, smole...

:: :: Opravljene su otprilike ko što mladim Novopazarkama plastičari oprave himen za prvu bračnu noć, taman traje do prve upotrebe
:: ::
:: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: Pa sve zavisi na sta naletis. Ja imam jjedan800GTX EVGAbas sada ne znam da li je to iz bas tog kontingenta ili nije ali uglavnom kartica radi za sve pare na 600/200
:: a temperature max 66c nakonsto sam ja zamenio pastu
:: Koliko sam ja video kartica nije popravljanja kada sam je detaljno ocistio i zamenio pastu
:: Kartica radi i to bez problema, i po svemu sudeci radce bogami jos dugo :)
:: Kakve to rerne pominjete i lemove pojma nemam.
markopvict Re: Re: Ma zajebancija 02.05.2010. 23:22 #209962

broj poruka: 4515
Hit - javna tajna.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: :: Više sam hteo da opljunem izopačeno društvo koje zahteva da devojka nevina ulazi u brak po svaku cenu (šta će reći komšiluk) pa često imamo scene gde se po dvorištu paradira krvavim čaršavima da svi jelte vide kako im je ćerka ili snajka `poštena`
:: :: A te grafičke su lutrija, može da se desi i ovako i onako
:: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: Sad na stranu grafike, ja mozda nisam upucen ali ja to sada prvi put cujem, to za usivanje.
:: Svasta.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Re: Re: Hehe 02.05.2010. 23:25 #209963

:: Zavisi...vidi se ako je sredjivana. Dakle, skidan rashladni mehanizam, pozuteo/potamneo deo oko chipa, ostaci paste, smole..
:: :: :: Opravljene su otprilike ko što mladim Novopazarkama plastičari oprave himen za prvu bračnu noć, taman traje do prve upotrebe
:: :: ::
:: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: :: Pa sve zavisi na sta naletis. Ja imam jjedan800GTX EVGAbas sada ne znam da li je to iz bas tog kontingenta ili nije ali uglavnom kartica radi za sve pare na 600/200
:: :: a temperature max 66c nakonsto sam ja zamenio pastu
:: :: Koliko sam ja video kartica nije popravljanja kada sam je detaljno ocistio i zamenio pastu
:: :: Kartica radi i to bez problema, i po svemu sudeci radce bogami jos dugo :)
:: :: Kakve to rerne pominjete i lemove pojma nemam

Na ovoj ja to nisam primetio. mozda ko zna, mozda mi je nesto promaklo. Uglavnom to radi pa sad....
raic Re: Re: Re: Hehe 02.05.2010. 23:26 #209965

Ti to o himenu?

:: Zavisi...vidi se ako je sredjivana. Dakle, skidan rashladni mehanizam, pozuteo/potamneo deo oko chipa, ostaci paste, smole..
vuk125 Re: Re: Re: Re: Hehe 02.05.2010. 23:28 #209966

:: Ti to o himenu

:: :: Zavisi...vidi se ako je sredjivana. Dakle, skidan rashladni mehanizam, pozuteo/potamneo deo oko chipa, ostaci paste, smole..

Pa to usivanje to mi nekako deluje bas neverovatno bolesno. Mislim bas je boletina ako je istina da se to radi.
raic Re 02.05.2010. 23:37 #209969

Čitao sam neki intervju s nekim plastičarem iz novopazarskog okruga, kaže i kod njega i kod kolega najtraženiji je upravo zahvat `obnavljanja nevinosti`.

Ima ih navodno koje dolaze i više puta

Da je bolesno bolesno je, ne što to devojke dolaze da im se to odradi, ne ni hirurzi što rade te zahvate nego što je sredina uskogruda i zatucana pa se to od devojke očekuje. Ko što se krkaju u bulju da sačuvaju jebenu nevinost, ovamo dođe mladoženja, bocne, dobro je, nevina a mlada godinama ne mož da sedi kako treba.

MyDoom @raic 03.05.2010. 00:19 #209972

broj poruka: 553
Pa to je normalno kod Roma(citaj cigana),klinke se heftaju u bulju jer im baba tako naredila da bi sacuvale nevinost!Posle seru u kesice(sa jedno 40 godina) ali nema veze vazno je da je dostojanstvo ocuvano!

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

Lifestyle!
http://www.youtube.com/watch?v=1OMJ7vSgQl4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gS5ZOJyN8B4
http://www.youtube.com/watch?v=HNJC2_WZg_g

mslavko82 U bre gde odoste... 03.05.2010. 00:32 #209976

broj poruka: 721
...a sve je pocelo sa polovnim karticama :)

Inace, to sta mozes da vidis i cujes u Novom Pazaru to retko gde ima da se cuje... tragedija.

SkyFire ... 03.05.2010. 01:51 #209985

broj poruka: 18472
Imam ja jednu 8800 GTS G92 i prvi sam vlasnik,kupljena nova i radi i da danas besprekorno ali necu da je prodam :)
P.S.Vuk je izgleda imao srecu kao i obicno.Njegova radi besprekorno..
Inace ja te (P)reparirane karte nebi kupovao ako se vec zna njihovo poreklo i funkcionalnost!

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

JOSILENKO Re: Ma zajebancija 03.05.2010. 12:45 #210017

broj poruka: 1013
Cccc, pa gde ti to zivis? Meni baba pricala da su to radili kod nas pre drugog svetskog rata, ali proslo od tad...

:: Više sam hteo da opljunem izopačeno društvo koje zahteva da devojka nevina ulazi u brak po svaku cenu (šta će reći komšiluk) pa često imamo scene gde se po dvorištu paradira krvavim čaršavima da svi jelte vide kako im je ćerka ili snajka `poštena`
:: A te grafičke su lutrija, može da se desi i ovako i onako

gile23 ... 03.05.2010. 13:23 #210025

broj poruka: 9121
@mslavko +1

@ostali

Inace ko pametan jos kupuje 8800GT, kartica stara nekoliko godina nema garanciju nema nista, bolje uzeti za te pare 9600GT novu ili dodati jedno 20 evra i uzeti 4770 :).

@raic

Posto vidim da si iz Novog Pazara, objasni mi kako svaka druga osoba tamo vozi Mercedes ML, sta prave plagijate tamo kao Air Max ? Ajde tamo ima neka privreda, ali ima te privrede i ovde, ali ne vozi toliko ljudi ML.

Pozdrav!
Daum Re: ... 03.05.2010. 15:16 #210048

broj poruka: 12798
Pa prodaju ljudi njive pa se voze ko svaki seljaci u Mercedesu, nista novo...

:: @mslavko +
:: @ostal
:: Inace ko pametan jos kupuje 8800GT, kartica stara nekoliko godina nema garanciju nema nista, bolje uzeti za te pare 9600GT novu ili dodati jedno 20 evra i uzeti 4770 :)
:: @rai
:: Posto vidim da si iz Novog Pazara, objasni mi kako svaka druga osoba tamo vozi Mercedes ML, sta prave plagijate tamo kao Air Max ? Ajde tamo ima neka privreda, ali ima te privrede i ovde, ali ne vozi toliko ljudi ML
:: Pozdrav!
raic Re: ... 03.05.2010. 16:23 #210060

Hehe... ja iz Novog Pazara... pa nisam Hadži-Raič nego samo Raič.

:: @rai
:: Posto vidim da si iz Novog Pazara, objasni mi kako svaka druga osoba tamo vozi Mercedes ML, sta prave plagijate tamo kao Air Max ? Ajde tamo ima neka privreda, ali ima te privrede i ovde, ali ne vozi toliko ljudi ML
:: Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs