nashao sam ga na Limudu. Koristi nik `ljubaman`. Pa ko je dokon moze da licitara kod Ljubishe preko Limunda i da ga zeki. Al sam kvaran. Evo i par rechi koje je napisao u delu ` ukratko o chlanu Limunda`: `Ukratko o članu Ovo su sa moje strane, posebni uslovi, trgovanja predmetima na Limundu. Cist racun, duga ljubav, ….bolje obostrano da se sve zna unapred, nego posle da bude, zvrckanja, zvanja telefonom, kukanja, reklamacija, “lepih reci”….. negativnih ocena, itd. Odgovaram na poruke u sto kracem vremenskom periodu, kratko, jasno i uz sva objasnjenja, a po zahtevu i dodatne fotografije. Najlepse molim cenjenje clanove, da DOBRO PROCITAJU opis, tip i oznaku, kao i uslove aukcije, a zatim licitiraju. Naknadne reklamacije, pogadjanja oko uslova, cene i slanja predmeta po zavrsenoj licitaciji, kao i `davanje na probu`, `kupio sam, ali mi se NE svidja/odgovara`, NE uvazavam. Naznaka “u nepoznatom stanju”, je da predmet licitacije nije isproban, i kao takvog ga prodajem, te izuzimam bilo kakvu svoju odgovornost. Najlepse Vas molim, javite se posle 3 dana po pobedi na aukciji, jer ne zelim da dajem negativnu ocenu. Posle tog vremena, vracam predmet na ponovnu aukciju, ili po izrazenoj zelji, predmet moze preuzeti drugoplasirani ponudjac. Zadržavam pravo da odbijem slanje pouzećem, te zatrazim uplatu iznosa sa/bez troskova isporuke na svoj bankovni racun, a tek potom, saljem izlicititano (ukoliko je potrebno slanje AKS-om, OBAVEZNO je placanje unapred). Saljem kupljene predmete iskljucivo POSTEXPRES-om, jer je po meni, najbolja kurirska sluzba. U svim mojim aukcijama, poštarina je data okvirno. Primam pakete svim kurirskim sluzbama, ali pri prijemu proveravam posiljku, za slucaj loma ili nedostataka, vracam posiljaocu predmet ODMAH, nazad. Ne šaljem u inostranstvo (moguce je preuzimanje od strene treceg lica u zemlji, za njegovo dalje slanje). Sa korektnim kupcima je moguća svaka vrsta dogovora oko plaćanja i isporuke. Postovani, zelim Vam puno srece u aukcijama. Srdačan pozdrav`
kod njega su sve pc komponente `u nepoznatom stanju`, shto u prevodu znachi neispravne. Moze da se licitara za gibnjeve od tristaca, pochetna cena je samo 4000dinara, dok je Ericsson T10 2000dinara...
a da se skupimo nas sto vise da trazimo od admina BAN za ljubisu? nesto kao peticija. istina je da ne krsi zakon i pravila foruma, ali nije u redu da vara ljude koji ne znaju pravu vrednost komponenti koje prodaje. mislim, uvaljuje glupim/neobrazovanim klincima krseve, bruka voljenu nam pcberzu i ima vaske. moje misljenje je da mu nije mesto ovde. jos neko? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
da to je ok, ali ima drugih stvari ovde na berzi koje treba da se regulisu prvo.
:: a da se skupimo nas sto vise da trazimo od admina BAN za ljubisu? nesto kao peticija. istina je da ne krsi zakon i pravila foruma, ali nije u redu da vara ljude koji ne znaju pravu vrednost komponenti koje prodaje. mislim, uvaljuje glupim/neobrazovanim klincima krseve, bruka voljenu nam pcberzu i ima vaske. moje misljenje je da mu nije mesto ovde. jos neko :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
ljudi ko je Ljubisa? jeli to onaj lik sto se neko od vas svadjao sa njim prosle god oko nekog hardvera nemogu da se setim, ne nije hardver nego se zalio da su ga opljackali preko poste, jeli to taj?
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Klasicna PCI ( ne -E ) i AGP grafickeOglas: 107945Ponuda->Privatno lice->Korišćena robaPCI HIS ATI Radeon 9200 128MB,DVI,full pack-100e
AGP ATI Radeon X1050 128MB,full pack-45e Asus ATI R9600XT/TD/128M,full pack-45e Abit ATI R9550-128CDT,full pack-45e Sapphire ATI R9200 VIVO-35eInformatika->Komponente(Postavljen: 30.04.2010. 10:13) Ljubisa Pancevo
eto sad znas ko je ljubisa ps. oglas NIJE iz vremena kad su kompinente tek izasle, danasnji je, LOL
______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: ljudi ko je Ljubisa? jeli to onaj lik sto se neko od vas svadjao sa njim prosle god oko nekog hardvera nemogu da se setim, ne nije hardver nego se zalio da su ga opljackali preko poste, jeli to taj :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
pa hajde, daj predlog neki, ja sam za da se promeni nesto na bolje. verujem da napr. sigurno ima vise uvazenih clanova foruma koji bi se oberucke prihvatili moderiranja foruma, samo treba da ubedimo administratore. takvo je stanje na pcb da dok ne udarimo u zescu kuknjavu nista se ne menja. jos vucem traume od onog log out dok kucas post... kad smo se samo toga spasli, sad sve mozemo ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: da to je ok, ali ima drugih stvari ovde na berzi koje treba da se regulisu prvo :: :: :: :: a da se skupimo nas sto vise da trazimo od admina BAN za ljubisu? nesto kao peticija. istina je da ne krsi zakon i pravila foruma, ali nije u redu da vara ljude koji ne znaju pravu vrednost komponenti koje prodaje. mislim, uvaljuje glupim/neobrazovanim klincima krseve, bruka voljenu nam pcberzu i ima vaske. moje misljenje je da mu nije mesto ovde. jos neko :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: ::
chovek se nadishe svezeg vazduha u pancevu .. pa onda pise oglase ..
on pokusava da rasproda robu iz kontejnerskog cebit-a vec godinu dana ... pa da predje na bartona i 9800PRo ..sve full pack ..
mislim da je ignorisanje takvih likova najbolje sto mozete da uradite ..
zajebancije na limundu i nisu dobre .. jer su pravno lice... mene je bio iznervirao neki lik jer je povukao plocu koju sam hteo da bidujem .. a nije povukao oglas .. pa sam mu nagurao cenu neispravne ploce na 2000eura ... na sta je on morao da plati 2000rsd limundu ... ali sam popio zuti karton od limunda ..
A sto ne proba da se tako ponasa na Benchmark oglasima? Ja sam se tamo zajebao i dao slucajno oglas 2 puta i odma mi je Admin cestitao i uvalio kaznene bodove,a i svako moze da trazi za parce hardwera koliko hoce...zar ne? 100 ludi 100 udi,jedino sto mi koji zivimo od toga po nekada ispastamo,ali ajd sad. Ima dosta ljudi koji to rade tek da bi ubili vreme,ista prica kao i sto se sistemi instaliraju(a zakonski to ne sme) za 800 din i to sa dolaskom `podesavanjem sistema` i svim drugim bla bla sranjima. Ima toga iha
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.