Imam jedno pitanje u vezi sa gore pomenutom grafickom. Ima je u PC Prodaji za 9500 din. Jel OK ova grafa i zasto je cena dosta manja od ostalih proizvodjaca (da nije mozda zbog toga sto su karte reparirane)? Na sajtu` PC Prodaja` pise da je garancija tri godine.
ova karta nikako nije jaca od 5770 i nije bolja kupovina samim tim sto je stariji proizvod...
druga stvar, nikada ne bih uzeo nista od gainward-a jer sam procitao i cuo mnoga mnoga losa iskustva... trece ja bih se zapitao zasto je 30 e jeftinija od ostalih 4870 modela...
Pa naravno da je greska,za te pare bi trebao i da im se naguzis da bi ti je dali! @dautovic Sto bi se ti uopste ikad kacio sa mnom kad ja i ti imamo isto misljenje?
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Ja sam bas ovih dana gledao te kartice i nema ih ispod 110e, bilo je 9500 kada je evro bio 90. Jesi ti siguran da ih imaju na stanju??? Meni su i VIP i Nova rekli 12 meseci i cena 10.500...to je vec realno za `refurbished` modele ali opet izajde BestBuy. Ugradjivao sam jedan primerak i to jos uvek radi, ima 2 coolera, fullload @70C, nije hladjena memorija, dualslot, nazad ima prekidac za gpu boost...pakovanje u kutiji, ima DVI, CD, CF mostic ali nema 6pin adapter
256bit naspram 128bit, generalno u aplikacijama i igrama, ne sumnjam da bi 4870 osurio 5770...ipak je duplo uza magistrala...dzaba sto je novija generacija kad je 4870 iz najvise a 5770 iz srednje klase...mozda su i DX igrama tu negde, ali licno ne bih isao na novije karte srednje klase...pride serija 5xxx jos uvek pati od manjih bubica :) bar sam tako nacuo
:: ova karta nikako nije jaca od 5770 i nije bolja kupovina samim tim sto je stariji proizvod.. :: :: druga stvar, nikada ne bih uzeo nista od gainward-a jer sam procitao i cuo mnoga mnoga losa iskustva... trece ja bih se zapitao zasto je 30 e jeftinija od ostalih 4870 modela.. :: :: :: :: ::
Pa ako si imao neku iz npr. serije 4800 onda prelazis na neku iz npr. 5800 serije to je nepisano pravilo kod ATI-ja.Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno.
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
mislim da 5770 moze samo da osuri 4870,u sintetici ovako 4870 sa 1gb i dalje prednjaci,jos ako je top model
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: 256bit naspram 128bit, generalno u aplikacijama i igrama, ne sumnjam da bi 4870 osurio 5770...ipak je duplo uza magistrala...dzaba sto je novija generacija kad je 4870 iz najvise a 5770 iz srednje klase...mozda su i DX igrama tu negde, ali licno ne bih isao na novije karte srednje klase...pride serija 5xxx jos uvek pati od manjih bubica :) bar sam tako nacu :: :: :: :: ova karta nikako nije jaca od 5770 i nije bolja kupovina samim tim sto je stariji proizvod.. :: :: :: :: druga stvar, nikada ne bih uzeo nista od gainward-a jer sam procitao i cuo mnoga mnoga losa iskustva... trece ja bih se zapitao zasto je 30 e jeftinija od ostalih 4870 modela.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647482. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.