P.S.Unapred se izvinjavam sto tek naknadno sam video da je kolega vec obavestio u jednoj od starijih tema,ali mislim da nece biti s` goreg i da bude i ova tema. ______________________________________________
Mislim da je neko postavio temu pre par dana za 10.4 alpha verziju, ne za zvanicnu...
New Windows Features
ATI Catalyst – Video enhancements
* H.264 Level 5.1 support o ATI Catalyst can now playback 5.1 level streams on all support players o Allows for playback of high resolutions (4Kx2K)
AMD video transcoding updates
* This release of ATI Catalyst provides enhanced support for the Windows 7 Drag and drop video converter o Performance improvements o New formats supported (H.264 file formats – MTS, WTV, and WMV9 Complex profile interlaced content) o ATI Catalyst Control Center™ option for enabling/disabling GPU acceleration * Support for the ATI Video converter is now available in the advanced view of the ATI Catalyst Control Center
New Linux Features
Support for new Linux operating systems
* This release of ATI Catalyst driver for Linux introduces support for the following new operating systems: o Ubuntu 10.04 early look support
Da li je AMD-ov server preopterećen, ili je neki drugi đavo u pitanju, uglavnom, izbacuje mi neku grešku kad izaberem drajver za Win7 x64 (isto i za x86). Za XP radi bez problema.
ko koristi avivo konverter ,on vise nije u okviru basic konfiguracije ,nego u okviru catalist menagera pod nazivom video converter(tu su ga premestili) ,znaci premestili su ga tamo gde je i ati overdrive ,display option itd.. pre nego stavljate avivo ukantajte ms visual C ,pa install avivo ,pa catalist.
Inace od novih opcija vidim kod ati xcodera se pojavio h264 encoding u bilo kojoj rezoluciji ,moze rucno da se namesti ,nije kao do sada fiksirano na 1080 p ili 720 p.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.