To je malo diskutabilno. Realna cena je ona koju je kupac spreman da plati prodavcu za neko dobro ili uslugu. Recimo 4890 je oko 110€ polovna na oglasima. Ako je tebi ta cena odgovarajuća onda je i realna...Neće se svi složiti sa tobom, neko će reći da vredi 100€ drugi pak 120€...zato i kažem diskutabilno...
Brza je 5%, a i to zavisno od rezolucije i podesavanja i od igre do igre, za mene su karte tu negde, eto ia 275 Physx to je prednost. Mislim da vredi 10 evra vise od 4890.... Ipak pricamo o polovnim kartama, a GTX275 drzi cenu kao nova bezobrazno visoku tako da to ne treba uzimati u obzir.
:: Najbolje za dzabe : :: :: GTX 275 je skuplja od HD 4890 taman koliko je i brza. Zato ne vidim razlog zasto je mnogo dati 150e za nju :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Mnogo je za GTX275 150 evra, vise 140 evra ili 130 evra :) :: :: :: :: Pozdrav!
Za nVidiu je uvek trebalo dati vise para, to se zna.
Nije bas 5% brza, zavisi od igre do igre, negde je ostavlja i do 10%. A kad se upali AA i AF, tu je GTX 275 ostavlja debelo.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Brza je 5%, a i to zavisno od rezolucije i podesavanja i od igre do igre, za mene su karte tu negde, eto ia 275 Physx to je prednost :: Mislim da vredi 10 evra vise od 4890.... Ipak pricamo o polovnim kartama, a GTX275 drzi cenu kao nova bezobrazno visoku tako da to ne treba uzimati u obzir :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: Najbolje za dzabe : :: :: :: :: GTX 275 je skuplja od HD 4890 taman koliko je i brza. Zato ne vidim razlog zasto je mnogo dati 150e za nju :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Mnogo je za GTX275 150 evra, vise 140 evra ili 130 evra :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
mislim da realno preterujes... prvo konstatacija da za nvidiu treba dati vise nema veze sa mozgom,a i 275 je negde jedva brza i negde i sporija od 4890....nemojte se lagati
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Za nVidiu je uvek trebalo dati vise para, to se zna :: :: Nije bas 5% brza, zavisi od igre do igre, negde je ostavlja i do 10%. A kad se upali AA i AF, tu je GTX 275 ostavlja debelo :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Brza je 5%, a i to zavisno od rezolucije i podesavanja i od igre do igre, za mene su karte tu negde, eto ia 275 Physx to je prednost :: :: Mislim da vredi 10 evra vise od 4890.... Ipak pricamo o polovnim kartama, a GTX275 drzi cenu kao nova bezobrazno visoku tako da to ne treba uzimati u obzir :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CrossfireX :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: :: :: :: Najbolje za dzabe : :: :: :: :: :: :: GTX 275 je skuplja od HD 4890 taman koliko je i brza. Zato ne vidim razlog zasto je mnogo dati 150e za nju :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: Mnogo je za GTX275 150 evra, vise 140 evra ili 130 evra :) :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
:: Za nVidiu je uvek trebalo dati vise para, to se zna :: :: Nije bas 5% brza, zavisi od igre do igre, negde je ostavlja i do 10%. A kad se upali AA i AF, tu je GTX 275 ostavlja debelo :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Brza je 5%, a i to zavisno od rezolucije i podesavanja i od igre do igre, za mene su karte tu negde, eto ia 275 Physx to je prednost :: :: Mislim da vredi 10 evra vise od 4890.... Ipak pricamo o polovnim kartama, a GTX275 drzi cenu kao nova bezobrazno visoku tako da to ne treba uzimati u obzir :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CrossfireX :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: :: :: :: Najbolje za dzabe : :: :: :: :: :: :: GTX 275 je skuplja od HD 4890 taman koliko je i brza. Zato ne vidim razlog zasto je mnogo dati 150e za nju :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: Mnogo je za GTX275 150 evra, vise 140 evra ili 130 evra :) :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
A gde to ima nova za 180€, leba ti? Daj adresu ili telefon i odma kupujem. U pravu si da je bolje dati 120-130€ za polovnu samo ne znam ko će ti je dati za toliko...
Živ bio!!!
:: nemam al kontam da je bolje dati nekih 120-130 za polovnu neg 180 za nov :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: GTX 275 polovna oko 160€, mislim da ne može manje. Čovek je u pravu, veoma je diskutabilno. Jel imaš neku ponudu čim pitaš?
eseses je uzeo u oktobru ako se dobro secam za 150 evra polovnu 275... Sad vredi 130 evra, ako je neki nereferentni model 140.... Prodace je onaj kome trebaju pare a nece mesec dana da vuce kartu po oglasima za 10 evra vise.
:: A gde to ima nova za 180€, leba ti? Daj adresu ili telefon i odma kupujem. :: U pravu si da je bolje dati 120-130€ za polovnu samo ne znam ko će ti je dati za toliko.. :: :: Živ bio!! :: :: :: :: nemam al kontam da je bolje dati nekih 120-130 za polovnu neg 180 za nov :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: GTX 275 polovna oko 160€, mislim da ne može manje. Čovek je u pravu, veoma je diskutabilno. Jel imaš neku ponudu čim pitaš?
Nikada ne bih dao ispod 125-130e, posebo sto ima fenomenalno custom hladjenje, ledena je a tiha...
iskreno nisam video nikad na oglasu 4890 za 110e...
A GTX275 je bezobrazno skuplja s obzirom da je jedva brza od 4890, mnogo sam tih testova pogledao, negde je brza negde je sporija sve je to nedovoljno da se stavi cena i do 40e jaca...
Realne cene su 4890 referentna - 120e 4890 neko custom hladjenje 130e GTX275 - 140e
ima atomci 16700.... ziv bio:D @dautovic koja je tvoja???
:: A gde to ima nova za 180€, leba ti? Daj adresu ili telefon i odma kupujem. :: U pravu si da je bolje dati 120-130€ za polovnu samo ne znam ko će ti je dati za toliko.. :: :: Živ bio!! :: :: :: :: nemam al kontam da je bolje dati nekih 120-130 za polovnu neg 180 za nov :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: GTX 275 polovna oko 160€, mislim da ne može manje. Čovek je u pravu, veoma je diskutabilno. Jel imaš neku ponudu čim pitaš?
Koliko god misliš da ovo nema veze sa mozgom, jeste tako. Uvek je nVidia bila skuplja, i za razliku od ATI-a, uvek su njene karte bile skuplje za 10-20e u proseku. Zbog čega, to ne znam.
The Way It`s Meant To Be Played
:: mislim da realno preterujes.. :: prvo konstatacija da za nvidiu treba dati vise nema veze sa mozgom,a i 275 je negde jedva brza i negde i sporija od 4890....nemojte se lagat :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Za nVidiu je uvek trebalo dati vise para, to se zna :: :: :: :: Nije bas 5% brza, zavisi od igre do igre, negde je ostavlja i do 10%. A kad se upali AA i AF, tu je GTX 275 ostavlja debelo :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Brza je 5%, a i to zavisno od rezolucije i podesavanja i od igre do igre, za mene su karte tu negde, eto ia 275 Physx to je prednost :: :: :: Mislim da vredi 10 evra vise od 4890.... Ipak pricamo o polovnim kartama, a GTX275 drzi cenu kao nova bezobrazno visoku tako da to ne treba uzimati u obzir :: :: :: :: :: :: _____________________________ :: :: :: ATI HD5750 CrossfireX :: :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najbolje za dzabe : :: :: :: :: :: :: :: :: GTX 275 je skuplja od HD 4890 taman koliko je i brza. Zato ne vidim razlog zasto je mnogo dati 150e za nju :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mnogo je za GTX275 150 evra, vise 140 evra ili 130 evra :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
@skar Nisam ni ja dok je nisam dobio, stvarno dobro parce hardware-a
@SSS Pa to je minus, u istoj klasi nVidia skuplja 20-30e...zbog cega? To je oduvek bilo tako i vremenom se to jos vishe izdefinisalo i sad je doslo do toga da nVidia ne zna `de je levo`
Na osnovu tvog kratkog odgovora nisam siguran da je upućen meni. Iz prostog razloga što 16700din nije 180€. Da nisi mislio na Radeon-a pošto GTX275 nema ni za 18000din a ne za 16700? Njih sam zvao i nemaju ni jednu GTX275. Ne znam gde si video tu cenu ali GTX275 nov nema nigde ispod 20000din. I gde piše da ima nazoveš i naravno kažu da nemaju... Pozdrav!
:: ima atomci 16700... :: ziv bio: :: @dautovi :: koja je tvoja?? :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: A gde to ima nova za 180€, leba ti? Daj adresu ili telefon i odma kupujem. :: :: U pravu si da je bolje dati 120-130€ za polovnu samo ne znam ko će ti je dati za toliko.. :: :: :: :: Živ bio!! :: :: :: :: :: :: :: nemam al kontam da je bolje dati nekih 120-130 za polovnu neg 180 za nov :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: :: :: GTX 275 polovna oko 160€, mislim da ne može manje. Čovek je u pravu, veoma je diskutabilno. Jel imaš neku ponudu čim pitaš?
za sve,275 ne vredi te pare,pa i da je pozlacena... cena joj je kao i 5850..zato sto je nvidia... daj bre glupirate se mnogoooo.... to sto je nabudzena cena nije ni cudo sto se sve crveni u 16... @srdoch pa i mislio sam na radeona ove 275 imas za 210+
:: Au strahota 20 000din za GTX27 :: :: Kako je to nenormalna kompanija, sami sebe vode u propast.. :: :: :: Fermi - An EPIC Fail :: ::
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647482. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.