Asus 8800 GTX 768MB 384 bit-a, da li vredi 60 evra
STRANA 1 OD 2
galenika
Asus 8800 GTX 768MB 384 bit-a, da li vredi 60 evra
25.04.2010. 01:13
T26315
status: user broj poruka: 68
Naleteh na oglasu na ovu kartu i nude je za 60 evra . Malo je pojačana pa rekoh da čujem vaše mišljenje. Da li vredi te pare i jeli bolja od HD 3850 sa 512 MB i 256 bita. Hvala svima.
Pa brate imas recimo 4770 za jedno 80-tak eur novu..Sta ti vise treba..To je malo vise od cene po kojoj se ove karte prodaju a nemaju ni garanciju.Ti kupujes novu stvar sa garancijom i znas sta si uzeo.
bolje da nadjes 4770, tu je negde sa 8800GTX po performansama... Vredi i 8800GTX 0 eur al je matora karta mnogo, bolje nadji nesto novije po mogucstvu sa garancijom...
Vrlo razuman odgovor zato sto je stvar vrlo logicna a ne zato sto je spomenut ATI. Za +20 evreja dobijes nesto sto je NOVO sa garancijom a tu negde po brzini.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pa brate imas recimo 4770 za jedno 80-tak eur novu..Sta ti vise treba..To je malo vise od cene po kojoj se ove karte prodaju a nemaju ni garanciju.Ti kupujes novu stvar sa garancijom i znas sta si uzeo :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: Daj neki predlog za bolju u tom cenovnom rangu. Na koju si mislio, pre dvega. Imam fore da se dobro raspitam.Hvala :: ::
E, to sa 4850 mi se svidja. Imam vremena da je učolim sa bar pola garancije sa 1GB i sa DDR3 i sa 256 bita. Nova je bila 9750 dindži sa 3 godine garancie. a za 80 evra bi je već uzeo. Hvala na predlogu.
Moj je savet da ides na novo a ne da bacas graske na staro zarad male razlike u ceni sto ces dodati!
Ja sam ti dao dobar izbor,za mene licno je ta 4770 jako dobra karta..40nm proces proizvodnje,XFX odradio `ladjenje do kesice,mozes da se igras ko co`ek..Sta ti vise treba a imas novu stvar?!
ako mozes da nadjes ovu gts 250 novu za 9k i ako ti to nije puno uzmi nju, ali ako biras izmedju polovne 4850 sa garancijom ili nove 4770 bez razmisljanja uzmi 4850. znaci ja sam je donedavno koristio i svaki naslov ce ti pokrenut bez problema, kartica je vrh za te pare, i 4770 se ne moze merit sa njom. pozzz
nema bolje za 60e. ja bas planiram da uzmem jednu. budzet mi je 50 i pozajmicu jos 10+ za troskove. naravno da je 4770 bolja, ali i od nje ima bolje za jos +20, pa i od nje za jos 20... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
jel sad SVAKA 88xx karta refurbished sa hladnim lemovima i ostalo!!!Aj dok ste se glupirali pricajuci o EVGA kartama i sl,ali ova je ASUS...Jel to sto je u zemlju doslo na hiljade kartica EVGA 88xx serije znaci da su one sad SVE sranje koje ce uskoro da crkne!!! A sdta je sa ljudima koji su npr. ovaj Asus kupili pre tri godine u Srbiji i platili ga DEBELE pare,isad su odlucili da ga prodaju???!!!Jel i to sad odma u isti kos treba svrstavati kao i sve ostalo??? Za 60e je odlicna kupovina,karta ide rame uz rame sa mojom 4770 ja LICNO testirao!!!
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: jel sad SVAKA 88xx karta refurbished sa hladnim lemovima i ostalo!!!Aj dok ste se glupirali pricajuci o EVGA kartama i sl,ali ova je ASUS...Jel to sto je u zemlju doslo na hiljade kartica EVGA 88xx serije znaci da su one sad SVE sranje koje ce uskoro da crkne!!! A sdta je sa ljudima koji su npr. ovaj Asus kupili pre tri godine u Srbiji i platili ga DEBELE pare,isad su odlucili da ga prodaju???!!!Jel i to sad odma u isti kos treba svrstavati kao i sve ostalo??? Za 60e je odlicna kupovina,karta ide rame uz rame sa mojom 4770 ja LICNO testirao!! :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: ::
+2 ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: + :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: jel sad SVAKA 88xx karta refurbished sa hladnim lemovima i ostalo!!!Aj dok ste se glupirali pricajuci o EVGA kartama i sl,ali ova je ASUS...Jel to sto je u zemlju doslo na hiljade kartica EVGA 88xx serije znaci da su one sad SVE sranje koje ce uskoro da crkne!!! A sdta je sa ljudima koji su npr. ovaj Asus kupili pre tri godine u Srbiji i platili ga DEBELE pare,isad su odlucili da ga prodaju???!!!Jel i to sad odma u isti kos treba svrstavati kao i sve ostalo??? Za 60e je odlicna kupovina,karta ide rame uz rame sa mojom 4770 ja LICNO testirao!! :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: ::
@doco Apro po kog posta si se ti iznervirao sad?Uopste ne vidim razlog da se opterecujes objasnjavanjem.. mi smo ovde da samo pomognemo,uputimo,a na useru je da napravi odabir.Ipak su njegove pare u pitanju to je uvek tako bilo.. Ovde je ponudjeno vise raznih varijanti sto je jos bolja solucija za njega da razmislja.. Kao sto rekoh,njegova odluka,njegov dzep pa nek se baci u shoping.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.