Evo ovako. . .kupio sam ovu graficku pre neki dan,namestio sam je,instalirao novi system(xp SP3) i sve drajvere namestio. . .problem je sto mi sada kompijuter radi malo sporije a logicno je da uz ovu graficku radi brze. . .pre ove sam imao RADEON 9550 bas stara graficka.I jos nesto sada mi MKV formati ne rade kako treba jer mi seckaju kao i ceo kompijuter...ako neko zna da kako se resava ovaj problem...POMAGAJTE...hvala!!!
Moraju da se ispoštuju neka pravila. Kompjuter. Drugo, pri instalaciji nove grafičke kartice, prethodno se moraju deinstalirati drajveri koji su pogonili staru karticu, pa, dok nema instaliranih drajvera, zameniti kartice, i tek onda instalirati novi drajver. Predlažem da isto uradiš i sa kodecima koji su do sada prepoznavali jedan hardver i drajver... da ne šalju video gde ne treba i da ga ne procesuiraju cpu-om već gpu-om.
Ne pazis na casu covek je napisao da je digao nov sitem. Sto se tice problema logicno je da igrice rade bolje, ali moguci su i ovakvi slucaji posto je to cip koji radi u pci-e interfejsu i ima cip za translaciju u agp interfejs, e sad ne gi bas trebalo da secka probaj druge drajvere kao sto rece ser.
To je kartica za kancelarijsku masinu a ne za multimediju. Sto se tice seckanja MKV i avi filmova to ti je do kodeka a ne graficke posto su oni totalno nezavisni od grafike to sve uglavnom odradjuje CPU.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Evo ovako. . .kupio sam ovu graficku pre neki dan,namestio sam je,instalirao novi system(xp SP3) i sve drajvere namestio. . .problem je sto mi sada kompijuter radi malo sporije a logicno je da uz ovu graficku radi brze. . .pre ove sam imao RADEON 9550 bas stara graficka.I jos nesto sada mi MKV formati ne rade kako treba jer mi seckaju kao i ceo kompijuter...ako neko zna da kako se resava ovaj problem...POMAGAJTE...hvala!! ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.