kako pokvariti grficku odavno je izbacala linije u ponekoj igrici imam video snimak sa telefona kao dokaz sad se i kuler cuje malo vise pitao sam pozivom uvoznika da li je to za garanciju i ladno su me odbili sta da joj uradim expertvision 3870
12V(zuta sa molexa) prodzaraj po kontaktima oko gpu dok je ukljucena :). salim se, nemoj ni slucajno to da radis. moraju da ti priznaju garanciju, zovi inspekciju ako nista drugo ne uspe ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: kako pokvariti grfick :: odavno je izbacala linije u ponekoj igrici :: imam video snimak sa telefona kao doka :: sad se i kuler cuje malo vis :: pitao sam pozivom uvoznika da li je to za garanciju i ladno su me odbil :: sta da joj uradi :: expertvision 387 :: :: :: L-Dizajn, namestaj po meri
Nemoj da te zavlace... Nikad, ali nikad nemoj da zoves za garanciju, odes licno i naj**** im se mile mame. Lepo objasnis sta se desava, ako te kuliraju i zavlace, ti fino spomenes inspekciju i to je to, ali na finjaka...
ostavice trag 220V, explodirace elektroliti, videce se trag od varnice gde pipne, spalice plocu, napajanje... bolje 12V PS. ma moze kucka da radi godinama bez kulera, da zabada, restartuje komp i nikad da ne crkne ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: rokni joj 220V, ima da je ubijes ko` zeca (ko` mače muškatlu). :: :: ::
Imaš par postova iznad Hudinija koji vadi qLeRR sve sa procesorom a da ne diže nogicu, zalepljeni jedno za drugo... i posle sve tako isto vrati. On ima potrebne quallifikacije da ti to odradi a da se ne primeti, jedino što on baš sad ima reklamaciju, sve mu je opet proradilo kad je tako vratio.... ali može on i to što tebi treba, samo da ga malo štrecneš, to mu je podsticaj....
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.