Sto ih treba preskociti? To je odlican chip. Jedino mozda sto je zastareo, pa je macka u dzaku ako je bez garancije... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: 8800gtx, ali nisam siguran, ali shto se tiche kupovine ovih kartica to treba preskochiti! pozdra :: ::
ma znam ja da je dobar chip, imam 8800gt, ali je staro, a sad ima novih jakih kartica koje su bolje, pa ako nisu u pitanju neke male pare i u garanciji onda treba preskochit. Na to sam mislio. pozdrav
:: Sto ih treba preskociti? To je odlican chip. Jedino mozda sto je zastareo, pa je macka u dzaku ako je bez garancije.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: 8800gtx, ali nisam siguran, ali shto se tiche kupovine ovih kartica to treba preskochiti! pozdra :: :: :: ::
8800 GTS G92 jako dobra kartica i u novijim anslovima se bolje snasla od 8800 GTX-a.. Chip ima bolje karakteristike,manje trosi,manje se greje,novija arhitektura.. Za koju rezoluciju monitora?
8800GTX naravno. Kartica je neprevazidjena. Imam jedan primerak iste i jos uvek sve moze da tera. Samo je ne koristim cesto samo nekada da me zelja mine :).
8800 GTX je mrcina od karte.Stvarno kvalitetna..Ja sam je imao jos kad se pojavila..Posle sam uzeo dve 8800 GTS 512 (G92) Ipak bih te savetovao da uzmes G92 8800GTS jer ces se sa njom bolje provesti pogotovu na rezoluciji 1280x1024 ako je 4:3 format.8800 GTS je u nekim slucajevima i brza karta od 8800GTX mada je generalno pandan.
mojaj je 8800gts 512 i jaca je gtx, ali nije ni ova losa imas 320 512 i 640 verzije gts kartica, skini modovan bios jer je na defaultu 650/972/1625 a na klokovanom sa dodatom voltazom 750/972/1950, i onda je malo slabija od gtx za nekih 15%
nije los ni jedan model ako mozes uzmi gtx xfx to je pun pogodak
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
GTX je jaci i od GTX 512 ali su razlike skoro po zanemarljive, mozda je do sada cak GTS i u nekoj blazoj prednosti sa novijim driver-ima. GTX je veci potrosac i poprilicno je bitno i na koja napjanje ide ?
A 80e mislim da je skupo, neke 4870 su ranije odlazile za te pare, a 8800GTS 512 i za ~60e pa neki i za manje!
pa naravno da je mnogo tih 80 evrica, nedavno bili na oglasima za 65 evra. i ja glasam za gtx, malo je bolji, mozda 5% max., a u nekim igrama gts je bolja. ipak mislim da je sky u pravu, noviji chip, dosta manja postrosnja+manje se greje... gtx je stariji... ja bi uzeo gts, ali ne bi dao 80 za te karte...
:: :: :: :: dali mislite da je 80 e prevelika cena za gtx
80e jeste mnogo ipak su to starije karte ali mnogo dobra serija, ipak gtx je bolja verzija i 8 i 9 serije imao sam ih i jedne i druge meni se gtx pokazala bolja za 10-15% a vise trosi, ja imam GTS 512 kao sto sam i naveo, pa sad izbor je na tebi
p.s. nije mi jasno zasto 4890 ne spusta cenu ni malo, vaporx je i dalje nekig 150-200e
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
mojaj je 8800gts 512 i jaca je gtx, ali nije ni ova losa imas 320 512 i 640 verzije gts kartica, skini modovan bios jer je na defaultu 650/972/1625 a na klokovanom sa dodatom voltazom 750/972/1950, i onda je malo slabija od gtx za nekih 15%
nije los ni jedan model ako mozes uzmi gtx xfx to je pun pogodak
@ocz pre sam nesto gledao razlika 5 % u korist gtx-a, to se mozda vremenom i smanjilo zbog driver-a. Inace bolje dodaj pare i kupi nesto novo tipa 5750 ili 5770.
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: @ocz pre sam nesto gledao razlika 5 % u korist gtx-a, to se mozda vremenom i smanjilo zbog driver-a. Inace bolje dodaj pare i kupi nesto novo tipa 5750 ili 5770 :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.