Imam BENQ monitor 22` imam jedan problem, slika mi stalno treperi,probao sam da smanjim i povecam refresh rate ali i dalje je sve isto. Imam Win7 64bit
Ako imaš, skini koaksijalni kabl i vidi da li je treperenje prestalo... ako jeste, reši galvansko odvajanje uzemljenja kabla i računara.... Ako nije ovo, ondak.... probaj ga prvo na nekoj drugoj mašini.
Sad već mogu na daljinu da ustvrdim da je to izvor problema. Skini skroz kabl i vidi da li se šta dešava. Imaš ovde na forumu više puta objašnjeno kako se rešava tog - veoma čestog problema.
Nece nista da se slomi ako ne secas kao manijak a nije se `otkljucalo` kod mene(LG w2042s) se recimo samo pretisne i u isto vreme povuce ekran i izvlaci se lagano, kod tebe mozda trebas da pretisnes i okrenes postolje da `otkljucas`, ako mnogo zapinje ili nisi nesto uradio predhodno dobro, ili je mozda tako napravljeno da mora da se zapne malo :)
Prvo moras skinuti taj krug/stalak. Krug ili ima jedan centralni sraf ili se skida putem zabica. Kad ga skines unutra imas tri srafa koji drze celi stalak za monitor, pa njih odvrni i posle lako radkopas monitor tako sto ces zabiti prste sa prednje strane na okvir i vuci ka sebi dok ne cakne...
Ajd postavi sliku tog kruga...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ma nisam bre...evo slike http://www.dodaj.rs/f/2c/X8/4tdJj7jD/20140922003501.jpg mozes videti na slici to okrugle dugme...ja sam probao to da stisnem da skinem taj krug/stalak ali nece da se izvuce probao sam s bratom dok on drzi da povucem gore al nece...jako me nervira.
Ao nema ispod nista, onda mora da je to. Stisni jace i cimaj taj krug, mora da izadje. Znaci krug ide vani, a posle unutra imas 3 srafa za drzac tog kruga da odvojis od monitora...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.