Da li su ovo normalne temperature za graficku: U COD Modern warfare na 82 % fana imam 86 stepeni i to sa otvorenim kucistem???? Graficka je kupljena danas.
I posle 20 tak sekundi graficka ide ne 97 stepeni, fan se vrti na 95 posto, a u sobi mi je sada hladno a kuciste je otvoreno. Prekinem tu test odmah naravno. U idle, na desktopu, na GPU clocku 157MHz temperatura mi je 56 stepeni!!!
OCISTI JE I STVAR JE RESENA!!! takodje zameni termalnu!!!PC se ponekad i ocisti a nije milje da stoji ispod casa za ukras.....jednom mesecno i sve fercera do bola dobro i ne pisti, trese,stuca,.....
:: OCISTI JE I STVAR JE RESENA!!! takodje zameni termalnu!!!PC se ponekad i ocisti a nije milje da stoji ispod casa za ukras.....jednom mesecno i sve fercera do bola dobro i ne pisti, trese,stuca,.... :: :: ::
Saxija,ne vredi govoriti,sto bi se deca trudila da citaju sta pise u temi...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: karta je stara jedan da :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: WDAMDOCZATIDFICORSAIRPROLIMATECH :: I love my computer because my friends liv :: :: :: OCISTI JE I STVAR JE RESENA!!! takodje zameni termalnu!!!PC se ponekad i ocisti a nije milje da stoji ispod casa za ukras.....jednom mesecno i sve fercera do bola dobro i ne pisti, trese,stuca,.... :: :: :: :: :: ::
Nosi kartu tamo gde si kupio i reklamiraj... Kraj price... GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
ako ti je karta default i tolika T reklamiraj, ortaku prijavljuje 2600pro 100c zamenimo pastu i sputimo na 92 ali problem je sto karta nije koliko vruca jer kad je pipnes nista specijalno a kamo li da se izgoris, otisao covek i zamenio
Poslao sam mejl sa detaljnim objasnjenjem ljudima gde sam narucio graficku (firma je iz Cacka), zvao me covek iz podrske, extra su ljubazni, on je zvao servis i rekli su da znaju o cemu se radi dace mi novu graficku. Poslao je coveka iz Expresa i on je dosao za sat vremena, bio je u reonu ( taj isti mi je juce doneo karticu ). Rekli su da ocekujem do srede da se to resi.
Kakav bre overklok, kartica na 157MHz radi na 57 stepeni u desktopu...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.