Imam monitor samsung 2343nw. Stigla mi je graficka 4770 i kada je povezem na monitor ( monitor ima samo VGA ) ne mogu da dobijem native rezoluciju 2048 x 1152 na Win 7 Ultimate 32bit. Inace kada probam ATI X300 i NVIDIJU 6200 one normalno prepoznaju rezoluciju monitora, isto na VGA. Ima li neko neki savet?
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Imam monitor samsung 2343nw. Stigla mi je graficka 4770 i kada je povezem na monitor ( monitor ima samo VGA ) ne mogu da dobijem native rezoluciju 2048 x 1152 na Win 7 Ultimate 32bit. Inace kada probam ATI X300 i NVIDIJU 6200 one normalno prepoznaju rezoluciju monitora, isto na VGA. Ima li neko neki savet?
Drajver je 10.3 verzija najnoviji sa ATIjevog sajta. Drug je donosio njegovu Powercolorovu 4770 ponovo smo sve probali i ni na njoj nece da radi rezolucija. Znaci kartice su ispravne 100% problem je u monitoru. Ali kako onda radi na ove dve stare kartice (X300 Nvidia 6200) na istom sistemu?
mene je slican problem mucio i resio sam ga reinstalacijom sistema...ali sam posle toga skinuo i instalirao neku drugu verziju wina sa warez-bb-a...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Drajver je 10.3 verzija najnoviji sa ATIjevog sajta. Drug je donosio njegovu Powercolorovu 4770 ponovo smo sve probali i ni na njoj nece da radi rezolucija. Znaci kartice su ispravne 100% problem je u monitoru. Ali kako onda radi na ove dve stare kartice (X300 Nvidia 6200) na istom sistemu?
Probaj desni klik na desktop, pa screen resolution. Klikni na advanced settings, pa na Adapter tab. Vidi jel ti lista rezoluciju tu... __________________ Scourge of PCBerza
Probao sam i to. Ne da mi vecu kada idem na list all modes od 1280x1024, a to je rezolucija Viewsonica, drugog monitora kog sam prikljucio na DVI - on radi normalno. A u screen resolutions mi ne da na Samsungu vecu rezoluciju od 1600 x 1200.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.