Po vasim misljenjima, sta uzeti od ovo dvoje? Ostale komponente su: S775 Intel® Core⢠2 Duo E6300 MB ASUS - P5ND2-SLI 1 GB DDR2 DRAM, 667MHz, CL5 CORSAIR Western Digital 160GB, SATA2, 7200rpm, 8MB CODEGEN MidiTower 6097-CA Briza 400W
U svakom slucaju GTO, zatim ram ddr2 na 800MHz i ljudi ne stedite na napajanju, kakva briza od 400w uzmi nesto kvalitetnije i jace, CoolerMaster, Chieftec, OCZ...550-600+w.
Moze onda neka preporuka koje kuciste (sa napajanjem zajedno) da uzmem? Racunam do nekih 100 jesha i da moze da se nadje u prodaji jer neka kucista sam gledao i odlucim se za njih ali posle ispadne da ga nema u prodaji a da ga narucim preko neta... ipak je ovo Srbija :) poz jos jednom i ako moze neki predlog za kuciste
koliko ja znam ta ploca ne podrzava core2duo, podrzava one dual core 920... Najbolje neka sa 965 cipsetom a one su skuplje. Msi GTO je najbolje resenje za graficku kartu trenutno za te pare. Kuciste uzmi nekog chiefteca sa 400W i to ce ti za pocetak raditi posao a za kasnije razmisli o ozbiljnijem napajanju... Pozdrav!
Sto se tice napajanja OCZ su stvarno keva!!! Kuciste uzmi bilo koje, napajanje ti je mnogo vaznije... Ne uzimaj plocu sa SLi podrskom. Taj SLI ti je mnogo komplikovan, svasta treba da se upari da bi on proradio, jeste da ga mnogo reklamiraju, ali veruj mi da je CrossFire mnogo bolji... Dok namestis sve za SLI ttrebaace ti para i para, a i puno vremena, pa kada sve to uradis, izaci ce jedna graficka koja je bolja i jeftinijaa od tvojih uparenih u SLI sistemu... Ako imas kesa da bacas ti stavljaj SLI i kupi ovo napajanje posto je OCZ bas napajanje za SLI i Uzivaj, dok cu ja sa dve kartice u CrossFire-u da uzivam vise za manje pare... hehehe
Ma sta ti je tu komplikovano samo dve identicne karte, ne bi trebao da bude nikakav problem. S`druge strane vidi rezultate 8800gtx i vidi sta radi najacim kartama u sli-ju pa vidi da li ti treba SLI ili crossfire. Ali dobro proveri za plocu 99,9% da nece podrzati e6300.
Ta plocha podrzava samo core2 solo... Ne treba ti jace napajanje za pochetak , ali ako ga kasnije budes uzimao uzmi lc power 550w . OCZ je odlican ali i preskup . DDR 2 na 667 ces lako podici i do 900 i vishe ,pa ti sada ne treba...`Ajd u zdravlje!
:: Ma sta ti je tu komplikovano samo dve identicne karte, ne bi trebao da bude nikakav problem. S`druge strane vidi rezultate 8800gtx i vidi sta radi najacim kartama u sli-ju pa vidi da li ti treba SLI ili crossfire. Ali dobro proveri za plocu 99,9% da nece podrzati e6300. :: :: :: Nadam se da si probao SLI i da znas sta sve treba da se upari da bi Sli radio koko treba, odnosno davao svoj maxsimum... Mada ni to nije toliki problem ako se dobro razumes, najveci problem je kes je za SLI ti trebaju dve potpuno identicne kartice, istog proizvodjaca, serije, modela... A CrossFire ne radi tako, vec mozes uparis x1950xtx i x1350 pro....
A ovaj sto kaze da je OCZ skup, neka koristi Cooler Master za koji mi u Srbiji smatramo da je najbolji, a VERUJ NIJE!!!! OZC su ti pravi Gamer Power Suppliy, i neuporedivo su bolji od bilo kojih napajanja na nasem trzistu... Veruj mi da u Americi ces mnogo teze naci Cooler Master i da kupis i da se koristi, a samo da ti kazem da isti model od 450w tamo kosta49$, a kod nas 88 eura!!! Najbolje OCZ Gamer napajanje od 800w kosta 150$... Pa ti vidi
Prijateljski savet je da batalis SLI ploce i da uzmes I965 plocu i jacu graficku.SLI ploce ne podrzavaju core duo procesore posto sam i ja hteo takvu kombinaciju ali kada sam se raspitao ovo je ispala najbolja solucija.
:: :: :: :: :: Ma sta ti je tu komplikovano samo dve identicne karte, ne bi trebao da bude nikakav problem. S`druge strane vidi rezultate 8800gtx i vidi sta radi najacim kartama u sli-ju pa vidi da li ti treba SLI ili crossfire. Ali dobro proveri za plocu 99,9% da nece podrzati e6300. :: :: :: :: :: :: :: Nadam se da si probao SLI i da znas sta sve treba da se upari da bi Sli radio koko treba, odnosno davao svoj maxsimum... Mada ni to nije toliki problem ako se dobro razumes, najveci problem je kes je za SLI ti trebaju dve potpuno identicne kartice, istog proizvodjaca, serije, modela... A CrossFire ne radi tako, vec mozes uparis x1950xtx i x1350 pro... :: :: A ovaj sto kaze da je OCZ skup, neka koristi Cooler Master za koji mi u Srbiji smatramo da je najbolji, a VERUJ NIJE!!!! OZC su ti pravi Gamer Power Suppliy, i neuporedivo su bolji od bilo kojih napajanja na nasem trzistu... Veruj mi da u Americi ces mnogo teze naci Cooler Master i da kupis i da se koristi, a samo da ti kazem da isti model od 450w tamo kosta49$, a kod nas 88 eura!!! Najbolje OCZ Gamer napajanje od 800w kosta 150$... Pa ti vid Nije tacno da za SLI trebaju dve potpuno identicne kartice.Tako je bilo u pocetku, sada mogu biti i dve kartice razlicitih proizvodjaca.
S775 Intel® Core⢠2 Duo E6300 i MB ASUS - P5ND2-SLI (NE SLJAKA), ja imao ovu plocu u Sli rezimu i nisam imao nikakvih problema oko setovanja , samo je dosta bolja druga kombinacija P5N32 Sli, ali i na njoj ne radi E6300 , Tako sto neko rece uzmi neku I965 plocu i CrossFire var. pozz
:: Prijateljski savet je da batalis SLI ploce i da uzmes I965 plocu i jacu graficku.SLI ploce ne podrzavaju core duo procesore posto sam i ja hteo takvu kombinaciju ali kada sam se raspitao ovo je ispala najbolja solucija :: :: :: Naravno da postoje ploce za core 2 duo koje podrzavaju SLI i CrossFire sa revizijom intelovog 975 cipseta i kostaju kao djavo.(npr.Asus P5W serije pogledaj)
:: A ovaj sto kaze da je OCZ skup, neka koristi Cooler Master za koji mi u Srbiji smatramo da je najbolji, a VERUJ NIJE!!!! OZC su ti pravi Gamer Power Suppliy, i neuporedivo su bolji od bilo kojih napajanja na nasem trzistu... Veruj mi da u Americi ces mnogo teze naci Cooler Master i da kupis i da se koristi, a samo da ti kazem da isti model od 450w tamo kosta49$, a kod nas 88 eura!!! Najbolje OCZ Gamer napajanje od 800w kosta 150$... Pa ti vid
So untrue. Naravno da je OCZ zver od napajanja ali te zveri neces naci kod nasih prodavaca. Za cooler master ne znam kakvo je ali ja imam antec-ovo napajanje od 650W koje moze da se nadje kod nas i za te pare je po mom misljenju najbolji izbor.
napajanje je jako bitna stvar,neki su to tek shvatili nakon......izvesnih komplikacija THERMALTAKE ToughPower 700W,ja imam ovo napajanje,placeno je 100e vani,kod nas ga nema,a 650W je nekih 12000-13000 din??????? nije mi zao novca.....jednostavno vredi.pozz.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.