Uzeo sam pre 3 dana XFX 4770 sa kojom sam zadovoljan ali mi se ukaze danas prilika da uzmem povoljno XFX GTX260 Black Edition. Desetak godina sam samo ATI kartice koristio i cvrsto sam resio da uzmem vidiju i probam malo zelene. Pitanje glasi: Realna vrednost XFX4770 je?
Ma da,jasno mi je to.Mene je izašla 8350 pa čisto da proverim da je nisam pretplatio.Par stotina dinara gore/dole jbg.Nema polovnih u oglasima da formiram neku okvirnu cenu
:: Probaj 70 evra da stavis. Imas je samo par dana, ali cim je koriscena pa makar jedan ona je polovna.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Kako mislis skaliraju? Pa neces dve da uposlis? Ako mislis koliko ce brze da ti radi sistem, ja mislim skoro duplo... Za tu rezoluciju je odlicna karta, dakle nije neki overkill... __________________ Scourge of PCBerza
:: 30e razlike u doplati između 4770 i 260 verovatno vredi.Jel neko imao nešto slično da mi kaže kako skaliraju u igricama na rez. 1680*105 :: :: :: :: Stavi 7000 onda jbg... glupo je da izvlacis 500 dinara gore dole.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Bato uzimaj bez razmisljanja..Karta je tako dobra da ja ne mogu da ti opisem.. Ako imas kvalitetno napajanje i dovoljno jak CPU da iz nje izvuces maximumm videces sta su performanse!Za tako malu doplatu od 30 Eur skaces velikim korakom napred.. Javi kako radi grafa pod obavezno! Ja bih je sebi uzeo za PhysX bez razmisljanja!
mada, ta 4770 klokovana (svaka XFX 4770 koliko znam se dobro klokuje), mogla bi da bude jos 15-20% bolja, onda je mala razlika izmedju nje i GTX260... Al opet za 30 evra doplate se isplati uzeti bolju kartu, jer i GTX260 mozes lepo da klokujes. Inace je GTX260 oko 25-30% jaca obe kad se porede default.
Corsair HX520W i E8400.Hoće moći procesor da je iskoristi? Za napajanje se ne bojim
:: Bato uzimaj bez razmisljanja..Karta je tako dobra da ja ne mogu da ti opisem. :: Ako imas kvalitetno napajanje i dovoljno jak CPU da iz nje izvuces maximumm videces sta su performanse!Za tako malu doplatu od 30 Eur skaces velikim korakom napred. :: Javi kako radi grafa pod obavezno :: Ja bih je sebi uzeo za PhysX bez razmisljanja :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: Jedan poznanik mi je ponudio.Kartica je od njegovog prijatelj :: :: Za OK cenu (100e) , pa rekoh da mi ne promakn :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.