Da li vredi uzimati ovu grafichku kartu ..... Nema se vishe parica.... a ni sitnih dodavanja..ovo mi max... i ne zelim da kupujem neke polovne za ove pare... uvek uzimam novo..shto je sigurno sigurno :D Znachi u pitanju je...
Sto se hladjenja tice vise nego zadovoljavajuci. Ne prelazi 57-58 stepeni posle vise sati `arcenja`.Mozes racunati i na koji stepen vise ako imas neko manje provetreno kuciste. Kod mene je Antec 900 i on dosta doprinosi celokupnoj temp. unutar samog kucista....
:: samo mi taj proizvodjac ne ilva neko povrenje,dosta kartica tog proizvodjaca (u skorije vreme)je imalo promena sa hladjenje :: :: Najbolje da kazu kolege koje imaju vise iskustv :: :: ::
Sto kazu oni, cena je sumnjiva... Karta je dobra za te pare, to stoji, ali bolje ti okreni telefonom, da se ne bi nervirao u prodavnici Pise, tacno je, ali na njihovom sajtu toga nema, samo u tom konfiguratoru... Tako da, ne zaleci se previse
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
Hm..Izgleda da je karta ipak (P)reparirana jer je zvanicna cena negde oko 100 eur i mozda malo nize..Savetovao bih potencijalne kupce da nazovu firmu i da se raspitaju za detalje i da li je karta reparirana..U tom slucaju imate 1 god garancije ili 6 meseci i mogucnost da opet nesto ne radi kako treba ili da crkne u nekom odredjenom vremenu..Novo je novo!
Ima jedna firma, nazovimo je Trongiga koja ne samo da valja refurbished kartice vec uspeva da za njih i nabavi originalno pakovanje, uputstvo...koji se inace ne dobijaju Zato - oprez
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.