Pa dobro licmo li mi na vracare sta li, sad treba da pogadjamo tvoju konfiguraciju pa da znamo sta je jel, za pocetak ukoliko nije grafika integrisana , na isklucen kompjuter iz stuje, iscupaj tu graficku i vidi dal ce da se bios oglasi sa tri bip bip bip-a, onda je crkla grafika, pa probaj sa nekom drugom, pozajmmljenom, a ako i dalje cuti , onda je mozda napajanje ili ploca
Imam ja slicne probleme sa starim kompom, nekad se ukljuci normalno nekad nece ni da cuje isto tako sve sem slike... Mislim da je ploca u pitanju takodje 99%, mozda i budjavi agp slot... Inace meni grafika na drugom kompu sljaka super, prosla 3d mark i neke igre bez ijednog trzaja...
:: Imam ja slicne probleme sa starim kompom, nekad se ukljuci normalno nekad nece ni da cuje isto tako sve sem slike... Mislim da je ploca u pitanju takodje 99%, mozda i budjavi agp slot... Inace meni grafika na drugom kompu sljaka super, prosla 3d mark i neke igre bez ijednog trzaja.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.