:: Odlicno se hladi 5870 i sa referentnim hladjenjem, niti je bucna karta, tako da je ovo samo plus. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ništa posebno. Očekivao sam neki veći kuler koji je montiran na sredini, a ne klasičnu turbinu :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Nije lose..Jedan bamci za Asus ali su stvarno mogli da urade na sredini cooler kao sto to radi Sapphire..Ovo moze samo da bude bucnije i manje efikasnije (mislim na turbine)
Jedan DVI missing, tako da ko koristi dual monitor kao ja, mora da juri hdmi to dvi / dp to dvi, i time izgubi jedan od konektora. Nažalost ja to prvo gledam. Kakav god da je proizvod dalje, ja ovde stajem.
Verovatno se dobija uz kartu barem jedan adapter... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Jedan DVI missing, tako da ko koristi dual monitor kao ja, mora da juri hdmi to dvi / dp to dvi, i time izgubi jedan od konektora. Nažalost ja to prvo gledam. Kakav god da je proizvod dalje, ja ovde stajem. :: :: Svako ima svoje potrebe i tačke gledišta :: ::
Mada ovako samo bolje hladi... Sto se tice izgleda, oduvek mi se svideo taj `chocolade` cooler...
Ne znam za vas, ali po meni je ovo efikasno hladjenje, kad pogledas neku vrelu kartu, ona ustvari uvlaci vazduh iz kucista, i kroz zadnji grill izbacuje vazduh van kucista... time je obezbedjeno da je sama okolina karte hladnije, sto je po meni veci plus nego da je sama karta hladnija... Ne valja ako se unutrasnjost racunara mnogo greje...
...sta li ce fermi da radi...
Pozz...
:: :: Jedan DVI missing, tako da ko koristi dual monitor kao ja, mora da juri hdmi to dvi / dp to dvi, i time izgubi jedan od konektora. Nažalost ja to prvo gledam. Kakav god da je proizvod dalje, ja ovde stajem. :: :: Svako ima svoje potrebe i tačke gledišta :: ::
@Bax2003 Tebi je kranje vreme da kupis neki 30` monitor sa prikazom 2560x1600 kako bi ti sve stalo na jedan ekran a ne da ovako vezbas vrat na dva monitora.
Tomato Republic Of Serbia !!!
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.