Ovo je postao ozbiljan slučaj. Ja bih se zabrinuo da imam ATI kartu. Nije normalno koliko brzo izbacuju nove drajvere. Na svakih nedelju dana bukvalno. Ne štima im nešto, garant!
Poenta ovog drajvera je: Juicy update - Catalyst 10.4 preview is coming VERY soon - fix for BF:BC2 load time for 5xxx series Onaj ko igra online sa starim drajverima imao je ucitavanje oko 30-50 sek. izmedju nivoa a sa ovim novim treba da se spusti na 10-15 sek. sto je veoma bitno.
:: Ovo je postao ozbiljan slučaj. Ja bih se zabrinuo da imam ATI kartu. Nije normalno koliko brzo izbacuju nove drajvere. Na svakih nedelju dana bukvalno. Ne štima im nešto, garant :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Nemoj da se brineš. Kupi jednu takvu, bar ćeš iskusiti promene, s vremena na vreme, jer sa svakim novim driver-om, ATI karte rade bolje. Softverska podrška na nivou. :), a ne kao kod vas zelenih,kad nešto ne štima, nećete da priznate, jer je to zeleno, a zeleno je u modi :)
Neka hvala. Imao sam HD 4870 i napatio sam se samo tako. Za sada ostajem na vrhunskom i kvalitetu i perfomansama.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Nemoj da se brineš. Kupi jednu takvu, bar ćeš iskusiti promene, s vremena na vreme, jer sa svakim novim driver-om, ATI karte rade bolje. Softverska podrška na nivou. :), a ne kao kod vas zelenih,kad nešto ne štima, nećete da priznate, jer je to zeleno, a zeleno je u modi : :: :: :: :: :: Be the change you want to see in the world. :: ::
Ja nikad nisam bio obozavatelj atija ili nvidije kupim uglavnom ono sto je u tom trenutku najbolje, i naravno da nisam imao nikakvih problema do sad, a inace radim u jednoj poznatoj firmi koja se bavi prodajom racunara. U zadnjih par godina proslo mi je kroz ruke i racunar mnogo grafickih kartica koliko se secam crkla je samo 7600gt sve ostale su radile extra i nijedna nije imala problem sa drajverima (ni ati ni nvidia)
da verujem koliko ljudi mogu da budu zagriženi zbog stvari koje bi trebale da im u životu znače ništa! Jaka stvar ko je bolji, ATI ili NVIDIA! Pa kakve veze bilo ko od vas ima sa dotičnim firmama, da li vam je tata vlasnik neke od njih, pa i tada? Imam utisak da bi ste se i potukli samo da bi dokazali da ste u pravu, naravno da ste oči u oči. Kao deca oko toga ko je bolji fudbaler i sl., a ona imaju i neki razlog jer se odnosi na njih. Neko postuje nešto i uvek se nađe neko, koga to uzgred i ne dotiče, da pljuje po tome. Stvarno neverovatno! Ne sećam se da je bila i jedna tema vezana za Intel-AMD ili ATI-NVIDIA da nije došlo do neke svađe. Kako ste krenuli uskoro će biti svađe i oko toga koja je boja lepša, crvena ili zelena. Uf, koliko mi je lakše, odoh da spavam...
Opusti se, nisi shvatio da sam hteo da napravim srdnju. Vidim, ti si se navukao na ovo. Ne volim da ulazim u raspravu, ali ponekad imam potrebu da nekog iskritikujem kada vidim da nije u pravu, pa uletim u svađu. The Way It`s Meant To Be Played
:: da verujem koliko ljudi mogu da budu zagriženi zbog stvari koje ne bi trebale da im u životu znače ništa! Jaka stvar ko je bolji, ATI ili NVIDIA! Pa kakve veze bilo ko od vas ima sa dotičnim firmama, da li vam je tata vlasnik neke od njih, pa i tada? Imam utisak da bi ste se i potukli samo da bi dokazali da ste u pravu, naravno da ste oči u oči. Kao deca oko toga ko je bolji fudbaler i sl., a ona imaju i neki razlog jer se odnosi na njih. Neko postuje nešto i uvek se nađe neko, koga to uzgred i ne dotiče, da pljuje po tome. Stvarno neverovatno! Ne sećam se da je bila i jedna tema vezana za Intel-AMD ili ATI-NVIDIA da nije došlo do neke svađe. Kako ste krenuli uskoro će biti svađe i oko toga koja je boja lepša, crvena ili zelena. Uf, koliko mi je lakše, odoh da spavam.. ::
A sto je najjace, taj sto ti mislis da nije u pravu, onda on misli da ti nisi u pravu i posle se vise izgubi nit ko je mislio zbog cega da neko nije u pravu xD
Na tebe se najmanje odnosilo, nekako si pozitivan lik, al` ima ih na forumu koji bi i bulju dali samo da firma koju on, iz samo njemu i psihologu znanih razloga, mrzi propadne. Shvatio si poentu shgh! Laku noc!
:: Opusti se, nisi shvatio da sam hteo da napravim srdnju. Vidim, ti si se navukao na ovo. Ne volim da ulazim u raspravu, ali ponekad imam potrebu da nekog iskritikujem kada vidim da nije u pravu, pa uletim u svađu. :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: da verujem koliko ljudi mogu da budu zagriženi zbog stvari koje ne bi trebale da im u životu znače ništa! Jaka stvar ko je bolji, ATI ili NVIDIA! Pa kakve veze bilo ko od vas ima sa dotičnim firmama, da li vam je tata vlasnik neke od njih, pa i tada? Imam utisak da bi ste se i potukli samo da bi dokazali da ste u pravu, naravno da ste oči u oči. Kao deca oko toga ko je bolji fudbaler i sl., a ona imaju i neki razlog jer se odnosi na njih. Neko postuje nešto i uvek se nađe neko, koga to uzgred i ne dotiče, da pljuje po tome. Stvarno neverovatno! Ne sećam se da je bila i jedna tema vezana za Intel-AMD ili ATI-NVIDIA da nije došlo do neke svađe. Kako ste krenuli uskoro će biti svađe i oko toga koja je boja lepša, crvena ili zelena. Uf, koliko mi je lakše, odoh da spavam.. :: ::
Pohvala za ATI sto brzo izbacuju fixove, samo tako da nastave :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Pa i do sad su po sistemu svaki mesec izbacivali..To je to..Nista se nije ni promenilo..Nek usavrsavaju drivere bice to sve bolje..Drago mi je da se desio preokret na tom polju..Neke kolege su mi bas skrenule paznju da su se driveri znatno poboljsali..
...ahahahaha, sta si se napatio majke ti, ja je imam vec 2 god i fercera kao podmazana, nikad probleme sa njom nisam imao... I hardware i software je na visokom nivou, ...a kad cujem da je 4850 bolje odradjena od 4870 smejem se da me stomak boli, ja ne znam koji je vama ljudi... ako neko ima nesto sto vi nemate, odmah krece, najgore, sranje itd itd... alo bre...
...jedina stvar je sigrurna, da se vise necu vratiti na nVidiu... Barem sa ATI-jem mogu da igram sve igre... I nove i stare, kod nVidije, sam morao da jurim stare drivere da bi mogao igrati starije igre... ajoj zeleni...
Matori, ne uzbuđuj se nemoj biti jedini ko takve komentare shvata za ozbiljno, ignoriši ih samo i vozi dalje. Samo back dugme na browseru i nema ko šta da te ubeđuje, ja se 12 godina bavim raćunarima, i izjave koje se ovde mogu čitati, ne treba da budu vredne ozbiljnog shvatanja. Što je najgore, štancuju se svakodnevno. Zna se ovde dobro kome se može verovati, ko ima i koliko iskustva sa čime.
Nema razloga da uzvrađaš, `NV drajveri su ovakvi i onakvi`, najnormalnija stvar je da sa njima svi imaju povremeno problema, zato i senonstop i dorađuju, samo to neki koriste za podsmevanje, nagađanje i generalno treskanje gluposti.
Drajveri moraju milion stvari da ispoštuju, naročito kompatibilnost hardvera i softvera, stanje OS-a, ispravnost hardvera, bios....
Testirao sam ih temeljno i na Linuxu, Ubuntu distribuciju uglavnom i tu su lepo ispeglani.
Uživaj u svom hardveru, a na budalaštine se smej.
:: ...ahahahaha, sta si se napatio majke ti, ja je imam vec 2 god i fercera kao podmazana, nikad probleme sa njom nisam imao... I hardware i software je na visokom nivou, ...a kad cujem da je 4850 bolje odradjena od 4870 smejem se da me stomak boli, ja ne znam koji je vama ljudi... ako neko ima nesto sto vi nemate, odmah krece, najgore, sranje itd itd... alo bre.. :: :: ...jedina stvar je sigrurna, da se vise necu vratiti na nVidiu... Barem sa ATI-jem mogu da igram sve igre... I nove i stare, kod nVidije, sam morao da jurim stare drivere da bi mogao igrati starije igre... ajoj zeleni.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: :: :: Neka hvala. Imao sam HD 4870 i napatio sam se samo tako. Za sada ostajem na vrhunskom i kvalitetu i perfomansama :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Za svaku pohvalu je ATI, sa update-ovima. Ali i pekara pravi lepo pecivo dok je nova, a ATI se tek zalece. Daj boze da ostane tako dobar. Inace imam HD4890 i jebe kevu, a na slici se vidi moja kartica,koja je pokojna. Za mene je nvidia zakon, ali ATI pocinje ozbiljno da jebe kevu.
MOJ PREDLOG: Ko vec nema MSI afterburner, i combuster, neka sto pre downloaduje!!! : ))) Stvorena je za ATI -jeve kartice.
Asus HD 4870 Glaciator je bila karta. Grejala se ko nenormalna, 86c čip, 78c memorija. Pritom se čula ko avion (nije mogao da se reguliše manuelno fan). Pametnjakovići su stavil da se fan vrti na 100% da bi koliko-toliko ohladili rernu. U igricama sam imao problem sa texturama, i popio sam par puta restart jer se drajver zabagovao, ili se karta pregrejala. Šta je još trebalo da se desi?
:: ...ahahahaha, sta si se napatio majke ti, ja je imam vec 2 god i fercera kao podmazana, nikad probleme sa njom nisam imao... I hardware i software je na visokom nivou, ...a kad cujem da je 4850 bolje odradjena od 4870 smejem se da me stomak boli, ja ne znam koji je vama ljudi... ako neko ima nesto sto vi nemate, odmah krece, najgore, sranje itd itd... alo bre.. :: :: ...jedina stvar je sigrurna, da se vise necu vratiti na nVidiu... Barem sa ATI-jem mogu da igram sve igre... I nove i stare, kod nVidije, sam morao da jurim stare drivere da bi mogao igrati starije igre... ajoj zeleni.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: :: :: Neka hvala. Imao sam HD 4870 i napatio sam se samo tako. Za sada ostajem na vrhunskom i kvalitetu i perfomansama :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Ebiga eseses ti si popio restart,a ja sam bio kratak za lovu
15.04.2010. 13:04
status: user broj poruka: 7727
meni su riknule 2 Nvidie ,koliko znam i Daumu su riknule 2 Nvidia ,meni i ne moras da verujes ,ali eto Daum ...ali opet ne kazem losi Nvidia driveri ,ubijaju GPU itd....
za probleme sa asus 4870 krivi asus,a ne ati jer su oni napravili tu graficku i stavili taj cooler....ja sam imao 5 komada 4870 powercolor,club3d,gainward,sapphire i gigabyte i nisam imao bas nikakvih problema
Re: Ebiga eseses ti si popio restart,a ja sam bio kratak za lovu
15.04.2010. 13:21
status: user broj poruka: 8138
Ja nisam ni rekao da su drajveri krivi, možda je karta bila felerična, ko zna.
:: meni su riknule 2 Nvidie ,koliko znam i Daumu su riknule 2 Nvidia ,meni i ne moras da verujes ,ali eto Daum ...ali opet ne kazem losi Nvidia driveri ,ubijaju GPU itd....
Re: Re: Ebiga eseses ti si popio restart,a ja sam bio kratak za lovu
15.04.2010. 13:39
status: user broj poruka: 845
Asus Glaciator je jedan od gorih sistema hladjenja, ne računajući pasivno hladjenje. Poznato je da su na pojedinim serijama crkavali k`o blesavi, mislim ventilatori i kontroleri istih, tako da nije sigurno do karte već do hladjenja iste. Pozdrav!
:: Ja nisam ni rekao da su drajveri krivi, možda je karta bila felerična, ko zna :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: meni su riknule 2 Nvidie ,koliko znam i Daumu su riknule 2 Nvidia ,meni i ne moras da verujes ,ali eto Daum ...ali opet ne kazem losi Nvidia driveri ,ubijaju GPU itd....
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647482. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.