Moja iskustva su krajnje pozitivna,momci su profesionalni, isporuke tacno kada kazu itd, preporuka, kupi slobodno. PS uvek sam od njih narucivao online i dobijao robu pouzecem a nisam ni blizu Cacka
Ja sam kupio athlon II x4 630 preko njih, stiglo sve uredno, radi..to je to. sto se tice garancije, oninemaju veze sa time, samo sta ti na papiricu pise, tamo i nosis.
:: Da li neko ima iskustva sa ovom firmom, znam da je ranije bila tema ali nisam mogao da je nadjem ovde :: :: http://www.emmi.rs/naslovna_stranica.1.htm :: :: Imaju XFX 4770 za 7999din.
Kod mene je sad u racunaru prakticno sve poruceno iz emmi-ja.Kao sto je vec neko rekao, profesionalni su, isporucuju brzo i na vrijeme cak i ako nesto nemaju na lageru. Mozes cak i da ih pitas za nesto sto ni nemaju na sajtu u cjenovniku i uspjece da ti poruce jeftinije od svih ostalih.A i garancije su im OK. Od mene samo rijeci hvale za emmi.
:: to ti je kad covek oce da ustedi i svaki dinar: :: :: +9 evrica i ga-p55-ud :: :: Mnogo si pametan, ALI... Kupio sam maticnu kada ta nije postojala.
Hajde kada ti stigne, javi ovde sa kojim je kulerom posto ima dva modela od XFXa, ko je uvoznik, da li je tiha... :) I naravno koliko je kostalo sve sa postarinom...
Kontaktirao sam ih da proverim da li je imaju na lageru.Sve moraš preko e-maila pošto na sajtu nemaju kontakt telefon.Kada sam dobio potvrdan odgovor,zamolili su me da izvršim registraciju na njihovom sajtu da bih mogao da ispunim porudžbenicu.Nakon obavljene registracije i popunjene porudžbenice,obavestili su me putem maila da je paket poslat i da ga očekujem sutra.Prilikom registracije navodiš iz kog si mesta i automatski imaš izračunate PTT troškove.Konkretno u mom slučaju relacija Čačak-Subotica 350dinara. Za ostalo javljam sutra kada preuzmem paket.
:: Hajde kada ti stigne, javi ovde sa kojim je kulerom posto ima dva modela od XFXa, ko je uvoznik, da li je tiha... :) I naravno koliko je kostalo sve sa postarinom...
:: Hajde kada ti stigne, javi ovde sa kojim je kulerom posto ima dva modela od XFXa, ko je uvoznik, da li je tiha... :) I naravno koliko je kostalo sve sa postarinom...
Pre 15-ak dana sam isao sa ortakom da uzme graficku i ova 4770 u Altiju je bila 93 eura. On uzeo Sapphire 4850 u Gibliju za 96 e cini mi se. Da sam znao da je imala u Emmi-ju ova za ovu kintu, preporucio bih mu ovu.
Ma kakvo deranje kulera,pa meni je najbitnija tišina.U MSI-jevom AfterBurneru imaš mogućnost podešavajna ventilatora kao i klokovanje (odličan je program).Moje kriterijume za tišinu ispunjava.Ima dosta prostora za OC.Sa 750 sam je digao na 920mhz vidi na slici temperature i rpm ventilatora http://www.dodaj.rs/?1W/LP/4yAMv5jY/13711.png
:: Kakav je kuler? Jel se dere mnogo? Pitam jer mi je silent sve u kucistu. Znaci sve je izaslo 8350, kada si platio postarinu i...?
karta je mnooogo dobra,posebno mi se svidja nadrndan kuler:D
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Ma kakvo deranje kulera,pa meni je najbitnija tišina.U MSI-jevom AfterBurneru imaš mogućnost podešavajna ventilatora kao i klokovanje (odličan je program).Moje kriterijume za tišinu ispunjava.Ima dosta prostora za OC.Sa 750 sam je digao na 920mhz vidi na slici temperature i rpm ventilator :: http://www.dodaj.rs/?1W/LP/4yAMv5jY/13711.pn :: :: :: :: Kakav je kuler? Jel se dere mnogo? Pitam jer mi je silent sve u kucistu. Znaci sve je izaslo 8350, kada si platio postarinu i...?
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.