Budzet mi je maximum 100 eura! Pa ne znam koju graficku da uzmem? Znam da je ovo klasa 6600GT ili 7300GT, samo ne mogu da se odlucim! Nisam pratio u poslednje vreme ATIjeve produkte, pa ne znam koja je od njih blizu ove performanse od nVidie, i koje imaju slicne cene? Znaci, nVidia ili ATI? Ako to pomaze, imam P5W DH Deluxe, 1 gb RAM, E6300 ostalo nije vazno. Unapred hvala na pomoci, svaki odgovor dobrodoso. Pozz
:: :: Budzet mi je maximum 100 eura! Pa ne znam koju graficku da uzmem :: Znam da je ovo klasa 6600GT ili 7300GT, samo ne mogu da se odlucim! :: Nisam pratio u poslednje vreme ATIjeve produkte, pa ne znam koja je od njih blizu ove performanse od nVidie, i koje imaju slicne cene? Znaci, nVidia ili ATI :: Ako to pomaze, imam P5W DH Deluxe, 1 gb RAM, E6300 ostalo nije vazno :: Unapred hvala na pomoci, svaki odgovor dobrodoso :: Poz
6600gt nije do 100E vec je 120-130 i ne moze vise da padne cena. Dobra kupovina je 7300gt(probaj da nadjes sa ddr3 memorijim)-90E Od ati-ja imas x1600pro koji je oko 90E. Ako imas 130E kupi 7600gs.
8600 , jer na tu konfiguraciju da stavish ovako nesto je besmisleno ! Drndaj to sto imas i cekaj josh koji mesec (skupljaj pare do tada i kupi neshto ljudsko ) a ne neshto u sta ces se razocarati vrlo brzo ,jer ne prati ostatak koji imash! Naravno ako ti komp sluzi za serfovanje ili kancelariju onda uzmi 7300 gt i pravi se vazan kako leti exel kod tebe ...`Ajd u zdravlje!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.