:: Zna li neko nesto vise o ovom monitoru? Da li je stvarno tako dobar kao sto je prikazano na zvanicnom sajtu
ja imam F-417 17", 1280x1024 i 12 ms sa zero dead pixela i em sto je lepp em sto slika izuva. dvoumio sam se izmedzu njega i 710N i mislim da mi je ovo bolji izbor. tim pre sto nije u onoj ciganskoj silver. 19" nisam video.
samsung je odlican. ne igrajte se sa kung - fu neproverenim markama! zna da boli! jebes par evra u dzepu kad krepa... a sto se tice cigansko sive boje....ima i belih samo je drugar gledao u ciganskoj firmi! ja kupio za matorog beli 15".cak mi nisu ni nudili sivi!
Ja imam 19" LCD Neovo F-419 i monitor je definitivni best buy!! I nije neka kung-fu marka nego su ljudi novi i hoce da se probiju kvalitetom i niskom cenom, inace firma je Holandska
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.