To Asus samo dokazuje šta moze i udara šamar konkurenciji. Imaš recimo Ferrarija koji je brutala i uvek se nađe neki pametnjaković koji će još malo da ga doradi.Ima ljudi sa kešom koji žele uvek naj*naj i to su spremni da plate.Većina nas može to samo pomno da isprati i komentariše.Ja recimo volim da ispratim na taj način i budem donekle upućen u napredak tehnologije
HD 5970 sa povecanim klokovima i dodatnom memorijom, ovaj 5970 Ares je dve 5870 2GB karte ! Naravno tu je i hladjenje vrhunsko. Ali vise se isplati uzeti obicnu HD 5970 za 500 evra i klokovati je na klokove Ares-a to su otprilike te performanse, mozda u vecim rezolucijama malce slabije jer Ares ima vise memorije....
Samo 1000+ eur..Sitnica.. :) Asus je pokazao znanje ali i te unikatne primerke prodaje po astronomskim nerealnim ciframa..Ako jedna 5970 kosta tipa 500 eur za ovu duplo placas za tako malo vise performansi..Pa bolje kupiti dve referentne iste 5970 kad je vec do toga.. U svakom slucaju cenim Asus i svidja mi se to sto radi ali su ovakvi proizvodi previse za nas smrtnike.
Impozantno nema šta, mada uopšte mi se ne sviđaju multi-monitor rešenja. Jedino zaista korisno rešenje je sa 3 komada gde je centralni glavni, i po jedan sa obe strane za periferni vid tako da ivice displeja ne pretstavljaju problem za najbitnije u šta se gleda. Sve preko toga je ne isplativo, ne funkcionalno i izgleda kao da gledaš kroz školski prozor. Ako se već ide na dijagonalu tu je projektor mama. A ako se ide i na rezoluciju onda lepo staviš više projektora, spojiš im slike u piksel do piksela bez ikakvih ivica i eto ti i dijagonale i ogromne rezolucije, ali naravno opet preskupo. Pozzz!!!
Hahah pa i ja bih cepao tu cenu kako ne razumete to ne vredi te pare ali ako si unikat u takmicenju za najbolju grafuku onda mogu da zacepe veliku cenu da im se isplati jer ce je neko sigurno kupiti, a nemaju konkurenciju, to je samo do prestiza ko ce prvi
pa i ja da osmislim grafu koja ce biti brza od ove i imati fensi hladjenje i nesto kao ja napisem o njoj ishvalim, ada ima malo bolje za 10% preformanse ja bi udario cenu od 1000+e jer znam da bi imalo ljudi koji ce je kupiti (doduse kod nas ne znam)
a ko je pitao sta ce tolika memorija, hmm... svasta i vi ljudi pitate pitam se sta li pomaze kad grafika renda pomocu TMU-a, mada sam ja vise gledao koliko ima bita al ajde sad
i rekao je poglavica nebeska vatra da to nije za nas smrtnike, ja gledam kako cu da kupim ljeb ujutru da jedem ovaj pominje grafiku od 1000e heheh e moj prijatelju ja da imam 1000e ja bi zakucio.
Eternity has carry for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.