Znam da je bilo ovih tema, ali nisam uspeo da nadjem da li se iko raspituje za jadne kondenzatore koji su ograniceni na 105 C, posto stavljaju na 200 C rernu? Imam neku staru graficku pa bih bas da isprobam, jel ima neko neki savet, osim da ne radim to? :)
ja licno nisam al moj drugar je pekao 6600gt radila je posle 3 meseca i crkla o5,i pekao je x1900xt koja i dalje radi... :D Fatality cSports public : 91.150.72.228:27034 Fatality cSports DM : 91.150.72.228:27054 Fatality cSports GunGame:217.26.212.47:27089 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
Ja imam neki stari komp pa bih da ga osposobim, medjutim grafika mi ima iste simptome... E sad me jedino buni to sto su kondenzatori ograniceni od -40C do +105C? @dzonihsv jel si prvo zagrejao rernu do 200C ili si ubacio pa tek onda odvrnuo na 200C?
Zagrejao sam je na 200C, pa sam postavio jedan sloj alu folije (tipa A3 formata) na dno rerne, stavio 4 loptice (veličine ping pong loptice) na taj sloj folije, i stavio pcb na te loptice. Čekao sam 8 minuta i izvadio je, pustio da se ohladi (jedno 10min), sastavio je i nabacio na ploču i pokrenuo komp.
da li je to moguce uraditi sa specijalnim fenom za topljenje plastike koji izbacuje temperaturu 350 stepeni na prvom stepenu a na drugom 520 stepeni.. da duvam ispod GPU-a jer imam neke linije po ekranu i gubi se zuta boja.. to se desilo kad sam slucajno zakacio karticu i protresao je..
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.