imam neki stariji komp. (celeron 1.7Ghz) i za ofice ga koristim duze vreme, ali crkava mu graficka ( GForce MX440), pa vas molim da mi date neki predlog za graficku, posto nemam kintu da menjam konf. hvala......
e, ovako, najvise ga koristim za ofice, ali umem i ja da se igram malo, ali to nisu nesto zahtevne igre, tipa warcrafta i sl..., a kad mi komp trokira i da mi obavestenje tipa problem nvidia disp, i nisu drajveri, onda se nesto desava sa grafickom zato bih uzeo ipak neku graficku koja je za nijansu bolja, bar 128mb
Da li grafička ima pasivno ili aktivno hlađenje? Ako je aktivno, ventilator je možda prestao da radi (ili loše radi) pa se grafička pregreva i pravi problem. Ako nije do toga, ne znam šta je u pitanju.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.