Kupio sam Gainward 4870 GS sa display portom pa nisam siguran kako da prebacim sliku i zvuk na TV preko HDMI ulaza.TV je Toshiba FullHD.Imam adapter DVI to HDMI pa me brine prebacivanje zvuka preko DVI?
Mislio sam da graficka ima HDMI izlaz i milina, kad ono prc DISPLAY PORT.
Siguran sam da se zvuk ne moze preneti sa kartice koja nema podrsku ni za DP ni HDMI preko DVI,ali da li moze na ovoj jer ipak postoji neki izlaz slike i zvuka.
:: Tebra brate cale si keve mi :: :: To mi je trebalo da znam.Znaci kupim HDMI-HDMI kabl i nabacim ga preko adaptera na DVI :: :: Poz i veliko hvala ::
jel moze isto na nvidiji, konkretno na ovoj mojoj... ima 2 pina za digitalni audio sa ploce, nesto sam citao po onim brosuricama iz grafe i po tome mi se cini da bi moglo , al opet neki ovde pricaju da nv nema audio chip pa ne moze ?:S
Mozes, imas uputstva na netu. Samo ce da ti prosledi zvuk sa zvucne na HDMI graficke.
:: jel moze isto na nvidiji, konkretno na ovoj mojoj... ima 2 pina za digitalni audio sa ploce, nesto sam citao po onim brosuricama iz grafe i po tome mi se cini da bi moglo , al opet neki ovde pricaju da nv nema audio chip pa ne moze ?: :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Gainward 9800GT 512MB :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.