Koju karticu da uzmem za racunar od ove dve iako znam da su obe SRANJE ali ipak dal neko zna iz iskustva a ne na osnovu prica ili neka druga mozda malo skuplja !
Obe karte su ÃISTA GOVNA. Za slične n ovce možeš da ispazariš gf 4 ti 4200 sa 128 MB ili radeon 9000 pro sa 128 MB naravno ne novu. Ja sam imao TITANIJUMKU i mnogo je bolja od navedenih.
pod 1, 9200 128-obitna uopste nije losa kartica, mada ti je od ta dva izbora mozda malo bolja kupovina 5200. pod 2, zasto uopste uzimas bilo koju od te 2 kartice? Ako ces da se igras, daleko ti je isplativije da kupis nekog gf4 ti 4200. Sa time ces biti i vise nego zadovoljan. Uostalom, pretrazi malo net, pogledaj testove, pa vidi poredjenja,...
Btw... evo vam sa benchmark.co.yu/forum jedan spisak koji je uradio Sasa, karte poredjane po jacini, mozda on svima pomogne ... """ Napomena - EULA: - lista nije niti može apsolutno tačna - u startu smo svesni da se neće svideti svima, ali se nadamo da ce mnogo više ljudi od nje imati pomoći - napravljena je na osnovu bogatog iskustva nekoliko i saveta i komentara mnogo više korisnika - jednostavno je previše razlika u arhitekturi čipova, njihovih mogućnosti, proizvođača koji te čipove na različite načine ugrađuju na svoje kartice i, najvažnije od svega, test programa i uslova u kojima se oni rade
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.