Pozajmio sam od drugara graficku karticu Radeon 4670 1GB, i ubacio instalirao normalno drajver sve radilo oko 2 meseca, danas sam je izvadio i vratio moju graficku koja je bila pre Radeon 1650 pro.Kako sam vratio moju karticu i upalio komp. dodje do dela gde prikaze onaj Windows loading i posle par sekundi komp se resetuje i tako stalno.Mogu da ucitam Windows (u pitanju je XP SP3) samo u safe modu, kad ga resetujem iz safe moda i pocne normalno ucitavanje opet se resetuje.Ponavljam nista nije cackano osim sto je izvadjena nova graficka i vracena moja stara.
trebas prvo da reinstaliras drajvere od 4670,pa onda ubacis tvoju karticu pa instaliras drajvere za nju
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: Pozajmio sam od drugara graficku karticu Radeon 4670 1GB, i ubacio instalirao normalno drajver sve radilo oko 2 meseca, danas sam je izvadio i vratio moju graficku koja je bila pre Radeon 1650 pro.Kako sam vratio moju karticu i upalio komp. dodje do dela gde prikaze onaj Windows loading i posle par sekundi komp se resetuje i tako stalno.Mogu da ucitam Windows (u pitanju je XP SP3) samo u safe modu, kad ga resetujem iz safe moda i pocne normalno ucitavanje opet se resetuje.Ponavljam nista nije cackano osim sto je izvadjena nova graficka i vracena moja stara.
Dal mislis da deinstaliram drajvere od 4670 pa ponovo da instaliram od 1650 ako je tako, kako to da uradim kad sam vec vratio graficku, a u device manager-u vidi ovo moju kad sam u safe modu
Kad restartujes komp pretiskaj F8 dok ti ne otvori Safe mode, selektuj i udji na Enter. Nadjes opciju Add or remove i pronadjes drajvere pise Ati catalyst install manager. Deinstaliras sve lepo, posle toga ubacis drajvere za tvoju graficku i to je to.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
uzmi preko Driver Sweeper i selektuj ati i obrisi sve sto prijavi, pa onda instlairaj svoj driver za grafu, i trebalo bi da radi. Nije nista tesko i komplikovano. pozdrav
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.