Ali predpostavljam da bi morao da se raspise neki program za to i da je posao malo komlikovaniji..Iskreno sam se ponadao da je istina jer PhysX ipak upotpunjuje dozivljaj u gaming-u!
Ne verujem da ce ikad to biti moguce na Ati kartama, a to da bez physX nije dozivljaj nije tacno, pa ne moze malo dima i vise detalja pri eksplozijama i pucanju nesto drasticno da promene iskustvo u nekoj igri !
Postajes naporan ..Vozi taj ATI i budi zadovoljan,niko te ne tera da koristis PhysX! I ja sam mislio kao ti da ne vredi i da je to bez veze cak sam pljuvao na pocetku ali kad sam krenuo d aigram druga prica..Jso jedna stvar,niko ne zna sta ce se desiti u buducnosti a za sigurno PhysX engine nece izumreti,moze samo jos vise da zazivi i da bude rasprostranjeniji.. I da ne valja ovo je cinjnica. Sta su sve u stanju hackeri da naprave to ne moze ni da se zamisli tako da dal je moguce ili ne mozemo samo da nagadjamo..Ja bih iskreno voleo da se pruzi i ta mogucnost a ne da se to odbacuje kako ne vredi..Ako ne vredi cemu ATI-jev trud da napravi svojevsrnu fiziku i da taj patent implementira na gaming trziste kao free proizvod???Sve mi se cini da nv PhysX ne valja i da nista ne donosi na polju efekata i vizuelnog dozivljaja
To niko ne spori da moze da se igra i sa efektima iz igre ali u nekim su siromasniji nego sa PhysX to je poenta..Corav nisam,vidim razliku a osecaj mi je znatno bolji kad upalim PhysX. Kad se pominju nivoi efekata Isti slucaj ti je i sa teselacijom..Imas u igrama takav oblik gde je u samom engine-u graficki prikaz jednak tom efektu.. Mene samo vise brine objektivnost ljudi..Danas jedno kazem sutra drugo,okrecu se ljudi ko suncokret
:: To niko ne spori da moze da se igra i sa efektima iz igre ali u nekim su siromasniji nego sa PhysX to je poenta..Corav nisam,vidim razliku a osecaj mi je znatno bolji kad upalim PhysX :: Kad se pominju nivoi efekata Isti slucaj ti je i sa teselacijom..Imas u igrama takav oblik gde je u samom engine-u graficki prikaz jednak tom efektu. :: Mene samo vise brine objektivnost ljudi..Danas jedno kazem sutra drugo,okrecu se ljudi ko suncokret :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.