Spremam se za kupovinu x1950pro u AGP varijanti. Za sad su, negdje krajem mjeseca, najavljeni modeli od GeCube-a i Power Color-a. Poshto josh nema opisa ovih kartica (makar ne u AGP varijanti), interesuju me mishljenja i iskustva sa ovim proizvodjachima u globalu. Dakle, ko je kvalitetniji, bez obzira na vrstu proizvoda?
Prvo, nemoj biti preterano siguran da ce te kartice uopshte stici kod nas, kao i 7600GT AGP. Drugo, ATI kartice su manje-vishe iste, prave se u istoj fabrici.Tu eventualno treba gledati kuler, GeCube X1950Pro AGP nisam video ali sam video sliku Power Color-a i kuler je odlican.
mislim da je garson upravu,sto se tice kupovine te kartice ove,a i ako stigne onda je bolje cekaj na carini,posto takve karte ne dolaze do prodavnica. ako si bas za X1950pro onda bi trebao da se dvoumis ismedju Asus-a i Power Color-a,tem.su im tu negde,dok je Power Color malo tisi.pozz. p.s po meni asus izgleda duplo bolje.......
Shto se tiche hladjenja i tishine, i meni se POWER COLOR chini kao bolje rjeshenje ali sam, chachkajuci po netu, primijetio da ljudi, iz raznih razloga, preferiraju GeCube kartice. Dodushe, naletio sam samo na jedan primjer gdje su direktno uporedjivane kartice dva proizvodjacha, i to je rijech o starom modelu. Mislim da ce na kraju prevagnuti jedino neka veca razlika u cijeni.
Znao sam kako izgleda Power Color ali nisam video GeCube pa nisam hteo da dam prednost nekoj kartici. Power Color X1950Pro AGP ima sjajni (i veliki) Arctic Cooling-ov kuler i radi na malo vishim taktovima od defaulta (600/1400 naspram 575/1380). http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=137 GeCube radi na standardnih 575/1380 ima dobar bakarni kuler (po meni bolji od default ATI kulera) ali mislim da je Power Color hladjenje bolje. http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_8033654/preis_GECUBE+Radeon+X1950Pro+GC-HV195PGA3-D3 U ovakvoj situaciji ja bih se definitivno odlucio za Power Color. BTW, mislim da ASUS X1950Pro AGP ne postoji.Josh uvek.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.