ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: DALI MOZE NEKO DA MI KAZE GDE MOGU NACI GRAFICKU ZA `PCI-slot :: naravno polovnu! da je za DDR memoriju i da je bar 128 ili 256 M :: Hvala lepo!! ::
ovo je neshto shto sam na prvi pogled nashao... Neka ti ebay bude krajnja varijanta, ako ne nadjesh nishta kod nas... procheshljaj ga, siguran sam da ima za male pare da se nadje (tipa 10e), nadji prvo tachnu oznaku modela koji ganjash...
josh neshto.... nije mi jasno... trazish grafichku za pci slot za ddr memoriju?
nisam siguran u stabilnost pci grafichkih kartica... ipak to nije namena pci slota, i grafichke vuku vecu snagu od ostalih pci kartica, zato im je dodeljen slot agp/pci-e koji daju do 75w, mada sa druge strane ta tvoja nece vuci ni blizu...
ne znam kakva te muka muchi, ali razmisli o menjanju ploche... (ako vec nema agp/pci-e slot)... jer za 50e mozesh plochu proc i grafu da nadjesh polovnu...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.