geforce 9600m gt na hdx18 racunaru, ima problema sa stabilnoscu na win7 O.S. probani mnogi drajveri ali samo jedan vistin pokazuje stabilnost(uglavnom ekran potamni i nakon toga sledi poruka kako se sistem oporavio od problema sa grafikom). da li je neko imao slicne probleme, pomoc bilo koje vrste bi dobro dosla.
mozda je pocela grafa nesto da mrsi, imam istu u Acer 5930g i radi super sa bilo kojim do sada probanim driverom, trenutno mi nije lap tu pa ne mogu tacno da ti kazem koji mi je driveer sada na njemu, win 7 32bit, bio je i 64 bit
nisam probao XP ali sa vistom je radio ok, tj nije bilo nestabilnosti,ali je problem nastao kada je laptop prebacen na win7 i probano sa win7 drajverima
Re: Re: Ne znam odakle sada ti problemi sa Nvidia driverima
02.04.2010. 03:46
status: user broj poruka: 18472
Ahahahahaahahahahahahahahahahaa.Znaci nasmejao si me nevidjeno..Kad ne spadoh sa stolice..Probudi ceo komsiluk koliko sam dreknuo ahahahahahaha.. Vrh komentar :)
:: Odradi jedan copy/paste da ti bude bolje.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: na Win7 ,ja sam mislio da kod njih sve radi ok ,barem po postovima velikih znalaca IT tehnologije.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.