Ovo sto si dao kao primer ti je najskuplja varijanta...kod nas ako je ima je dosta preko 1000e, to uzmi ako si bas pro i zaradjues dosta od tog posla...a fino ce ti raditi posao bilo koji wacom...ja koristim intuos 4 m i sto se mene tice ekstra je, zavisi kolika ti povrsina treba, meni je ova m sasvim dovoljna, wide je format, a5... za razliku od prethodnih generacija wacom-a koji imaju 1024 nivoa pritiska ova ima 2048..ako bas hoces cintiq ima i manja varijanta od 12 inca sto je isto ekstra...zavisi sta hoces i za sta ces koristiti...
Pa za sta da se opredelim?Ne treba za mene vec za devojku.Siguran sam da nece taj od 1000 eur :) Mozda taj do nekih 100-tinak maximalno.. Predlozi please!
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.