U Win7 imam problem sa drajverima. Ovaj model nema drajvere a moja 9800 GT ne vidi rezoluciju 1680x1050 koju ovaj model podrzava. Ona se mora dodati rucno u nvidia drajverima. Onda mogu poterati monitor u toj rezoluciji, ali nijedna igra (Fifa10, NBA 2k10) ne vidi tu rezoluciju. Postoji li mogucnost da se rucno u samoj igri ili negde u win doda ova rezolucija kako bi je prepoznavale igre?
Dodam ja tako rezoluciju. Ali nijedna igra je NE VIDI u ponudjenim rezolucijama. Jedino sto na taj nacin mogu da nateram monitor da radi u toj rezoluciji.
Karta je Gainward 9800GT. Stavljao sam nekoliko razlicitih drajvera, najnovije i starije verzije i nijedna verzija nema default-nu rezoluciju 1680x1050. Moze da radi tek sa add custom resolution:( Tacnije, ove rezloucije onda nema nigde u igrama, samo monitor moze da se namesti da radi u njoj.
Postoji li neko rucno podesavanje u registry bazi ili tako nesto? Kako tebi mslavko82 rade sve rezolucije? Instalirao sam win 7 vise puta sa raznim drajverima probao i nikada mi nije ovaj monitor dao 1680x1050!
Prepozna ga win7 kao PnP monitor. Skinuo sam sinoc ovaj programcic ali ga nisam instalirao jer kapiram da je to za usb povezivanje vise ovakvih monitora a ne njegov drajver.
Ne znam sta dobijam njegovim instaliranjem. Da li ga onda vidi ka Asus monitor i moze da vidi i sve ostale rezolucije nvidia driver?
nekima vista/win7 nisu hteli da prepoznaju monitor dok nisu instalirali taj soft .. znam da to nisu driveri za njega .. problem je sto graficka nemoze da skine edid podatke iz monitora .. razlog mi nije poznat ..
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.