o bre, FAQ, pa sunce mu poljubim, logicno da je na rezoluciji 1680x1050 (manjoj rezoluciji) SVE krupnije, vidljivije, nema veze sto je 22`, rezolucija je manja i slova ce su krupnija...za osnovni rad je korisnija od FullHD.
Добио си горе тачан одговор да су на 22` (уз ту резолуцију) већа слова. Такође би 24` монитор вероватно држао даље од себе него 22`. Величину слова већу од тог 22` би добио на full hd резолуцији тек на 26`. Наравно да се слова могу повећати у ос-у, али то уме да створи неке друге проблеме(није тема па не бих улазио у то). То речено, разлика у величини слова је мала и ја бих се пре одлучио за већи монитор са већом резолуцијом(мислим да је идеалан монитор 24` 1920 х 1200). Ево ти и сајт за то па упореди сам: http://axofiber.org.ru/inside/pixel.size.en.htm Дане
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647482. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.