some claim that the Radeon HD 6000 series with AMD`s existing graphics card in the SIMD (Single Instruction, Multiple Data Parallelism) that multiple data parallelism enables single-cycle komutl Instead of designing MIMD (Multiple Instruction, Multiple Data Parallelism) that enables multiple data parallelism with multi-cycle command is planning to pass this information as we have stated, but not yet verified
According to some other reports, ATI’s next-generation family is code-named Hecatonchires and will feature code-named Cozumel, Ibiza and Kauai chips, which are not northern, but southern islands. As a result, it is possible that ATI may be working on two new architectures.
ATI’s New-Generation Graphics Processors On Track For The Second Half Of 2010 – AMD’s CEO. Reci izvrsnog direktora AMD-a .Cak je moguce da rade na dve nove arhikteture.Bice na manjem tehnoloskom procesu 32 -28 nm ceka se Global Foundries ,preko koga bi i Nvidia mogla da pravi GPU umesto TMSC koji ima dosta felera u proizvodnji.
hahahha dobar vic,kako ce uspeti kad su se jedva pokrpili za ovu seriju....
:: :: Pa ovu vest mozete da okacite macku o rep :: i nVidia radi na drugoj generaciji fermi-ja ocekuje se isto u drugom delu 2010 :: :: http://www.fudzilla.com/content/view/17387/1 ::
Nova serija Fermi?!Ma kakvi. Nema ona tehnologju za to!Zaostala je u 20 veku :) Imam osecaj da neki drkaju na ove testove ili spavaju sa svojim ljubimcima i strastveno ih sanjaju.Sta ucini vino od coveka :) Ko i izmisli crvenu boju :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Pa vidi posto si ti najveci samoproglaseni znalac ti znas sve i to ne bilo kako nego NAJBOLJE. No da ponovim i dlje nemas objasnjenje za svoje tvrdnje da zeleni imaju savrseniju tehnologiju, da su toliko ispred da to nema smisla objasnjavati, itd...
Ali nam nisi objasnio zasto takva firma koja poseduje Rozvel tehnologiju nije bar sedam kopalja ispred. Pazi kad sve to kazes ja ocekujem da kompanija sa takvom tehnologijom bez zezanja ODVALJUJE sa uporedivim proizvodima a ne ovako da ide na BRUTALNU SNAGU.
Pazi ti si pricao da ATi nema tehnologiju i da zato stavlja dva GPU kako bi izasao na kraj sa ovima iz ROZVELA.
E sad budi kao Oskar Kovac i objasni neobjasnjivo, kako to zeleni svega imaju vise za 50% a pri svemu tome nistu isto toliko brzi !?!?! A da im je pri svemu tome tehnologija u totalnoj suprotnosti sa modernim ekoloskim zahtevima danasnjice.
Mamlaze glupi vidi na sta se odnosi thread ,pa komentarisi vidis da sam ubacivao testove kada je puko sajt sa hexusa , koji je jedini u tom momentu imao rezultate. Ab ja mislim da klempavog psihica niko vise ne shvata ozbiljno.
govoreci ATi je vec prodao jako puno grafika 5xxx serije a postoje i vec nekih 6-7 meseci a femi se jos nije ni pojavio...
A to sto konkurecnije jos uvek nema i to sto ce biti takva kakva jeste nazalost po njih, ne znaci da ATi en trebada izbaci novu seriju, to je potpuno logican sled dogadjaja, u narednih 7-8 meseci ne bi me cudilo da se pojavi 6xxx serija...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.