Odlucio sam da kupim graficku kartu 9800gt,ali bih vas molio za savet od kog proizvodjaca je najbolje uzeti. Takodje mi je bitno da ne bude puno bucna.
Pa najeftinije su ti Gainward i MSI u svakom slucaju Gainward zna da bude bucan a MSI ne uzimaj :) Moja preporuka Asus
Put lifeinyourPC
:: Odlucio sam da kupim graficku kartu 9800gt,ali bih vas molio za savet od kog proizvodjaca je najbolje uzeti :: Takodje mi je bitno da ne bude puno bucna ::
budzet samo do cene te kartice onda ok, ako mozes i nesto vise onda da pogledas 4870, gtx260, gtx275, 5770 recimo. I sad nzm ali poneke kazu da se greju dosta pa da se raspitas da vidis da ti ne zapadne neka koja se greje vise nego sto treba. pozdrav
Re: Re: Molim vas za savet,koju graficku izabrati?
26.03.2010. 19:38
status: user broj poruka: 697
Ne znam sto vecini ljudi smeta MSI, ja imam dva 8800gt-a od MSI i rade vec tri godine besprekorno, i kolko sam video jedino ASUS, Gigabyte i MSI daju tri godine garancije na graficke karte, tako da je po meni MSI dobar izbor, ali to je samo moje misljenje. Pozdrav.
:: Pa najeftinije su ti Gainward i MSI u svakom slucaju Gainward zna da bude bucan a MSI ne uzimaj : :: Moja preporuka Asus :: :: Put lifeinyourPC :: :: :: :: Odlucio sam da kupim graficku kartu 9800gt,ali bih vas molio za savet od kog proizvodjaca je najbolje uzeti :: :: Takodje mi je bitno da ne bude puno bucna :: ::
ASUS-ova je dobra ali i ona zna da bude bucna...razmisli..u tom cenovnom rangu imas i asus 5770 koja je dosta tisa a i manje struje vuce...(pa kasnije nekad stavis jos jednu u cf???)
ASUS-ova je dobra ali i ona zna da bude bucna...razmisli..u tom cenovnom rangu imas i asus 5770 koja je dosta tisa a i manje struje vuce...(pa kasnije nekad stavis jos jednu u cf???)
znas to zavisi i od ostale konfiguracije koju nisi naveo. Primera radi ja sam sa codegenom od 600w gurao e5200 8800gt ep35 3giga hyper-x ddr2 jedan dvd i jedan opticki i to je radilo dobro(to je bilo bez OC masine). A za to nije garantovano kako ce radi ako se ima neka ovakva masina kao moja. pa navedi koju konfu imas pa ce vidimo. poz
Ovo je inace komp od jedne moje drugarice koja uzima jacu grafiku(prethodna je bila 8600gt xfx 512ddr2),jer joj muz voli da igra igrice,dok mu ona sve to skida sa neta i instalira!!! Lol konfiguracija je sledeca: Amd Athlon x2 5200+9 (nije overklokovan) 2gb ddr2 800 Dvd-rw Pionir Maticna ploca je neka asus m2n Napajanje je neko od 450w ,ali njih mrzi da skidaju stranicu od kucista(sad sam se cu o sa njima)tako da ne znam tacno koje je.
moguce da ce da radi, ali stvarno je to diskutabilno, meni se pocela da javlja nestabilnost sa onim codegenom pa sam uzo novo i sad sve shljaka. ZNachi moguce da ce da radi, ali ako se javlja neka nestabilnost, ili ne daj boze da rikne nesto znaces da je to do napajanja :)
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.