`Lovim` već neko vreme gainward gtx 275 gs. Ili je nema ili je cena paprena, da li neko zna, da li su prekinuli sa proizvodnjom ili je neki drugi razlog?
Mislimn da se ne proizvodi vise, ali nisam siguran.... Mislim da od sada prave one GT2xx i GTX4xx, pa ce posle popuniti polako taj segment sa nekim slabijim iz GTX ili GTS 4xx serije...
Ja imam Gainward gtx 275 .Nisam cuo da 275 seruja ima gs varijantu.Sa ovom sam sasvim zadovoljan i ako sam je pre jedno 3 meseca platio 17.500 din.Ime prodavca imas u sk kad gledas od pozadi prvi oglas preko cele strane.I tada sam samo od njih mogao da uzmem posto nije bilo na lageru. Sa grafickom sam zadovoljan sve radi skoro sa svim detaljima samo antialiasing 2 ili 4x je dosta. Graficka trazi bolje napajanje od 550 w . iMas na Asusovom sajtu stranicu na kojoj ti racuna potrebno napajanje.Kartica je superi ima fan kontrol a i inace nije bucna.Ovo koristi ako ti je komp u sobi u kojoj spavas pa da se nista necuje .Ja to uspevam sa ovom karticom plocom asus p5q-e i SpeedFanom 4.40 SUPER !!!.Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.