da izbace Nvidija seriju 8. Za sada samo 8800 gts i gtx ,ali bar da hajduci imaju sa cime da se zimus igraju... Medjutim memorijski interfejsi su kao da su Marsovci projektovali...320 i valjda 370 bita??? Bas bih voleo da mi neki hardveras ovo malo prokomentarise...(citaj objasni sto ne stavise celih 512) . kolicinu memorije cu i da prihvatim pazi sad: 640 i 768 Mb kakve seronje sto ne stavise 1 Gb k`o ljudi ili512 nego sad moram i sa drugim brojkama i sabiranjem da zamaram mozak...Ima ih u alternate-u i newegg-u , a tom`s hardware napravio test. Toliko , hvala , dovoljno! p.s. Stvarno sam mislio da mi se pojasni ono za magistrale...(sto bas toliko?) `Ajd u zdravlje!
Koliko znam 256bit se koristi za rad same graficke a ostalih 128 za AA i AF isto tako 512MB za graficku i 256 za AA i AF. Zna li neko kada ce GF8 da stigne u nasu zemlju i pod kojim cenama? Naravno ocekuje li se pad cena GF7 serije?
na netu sam video preporucene cene 8800 GTX:600-700e pazi sad ,KOD NJIH,sto u prevodu znaci nekih minimum 900e kod nas tako je bilo uvek i bice narednih 1000000000000 GODINA a sto se tice interfejsa:stvar je vrlo prosta,sto je propusna moc veca,katra je brza i bolja,tj.komunikacija izmedju karte i ostatka sistema je bolja. kakva je korist od velike kolicine memorije ako karta ima interfejs of 32bita???pozz.
EU cene su oko 450eur za 8800GTS i oko 630-50eur za 8800GTX zar bi stvarno cene bile kod nas mnogo vece?? Pa ljudi preko neta se moze mnogo povoljnije naruciti a stize provereno, niko mi nije jasan!
Pa ljudi preko neta se moze mnogo povoljnije naruciti a stize provereno, niko mi nije jasan!
To da. Ali nasem coveku se ne daje 500 evra "tamo nekom napolju koji treba nesto da nam posalje tamo nekom sluzbom (ili nedaj boze postom :))" Jos uvek nemamo poverenja ni sami u sebe a kamoli u nekoga van.
cene hardwera su neuporedivo povoljnije napolju,ja sam licno,kupio ceo pc ovog leta u swiss-u,kada sam bio kod tetke,ne pitajte me kako sam to preneo preko grane.sada razmisljam sta bi se desilo da su me izvalili na aerodromu? a to sa postom funkcionise savrseno,ali zaboravite:na cenu proizvoda ide i posiljka+naravno carina,posto se svaki paket otvara i pregleda ovde kod nas
:: :: Pa ljudi preko neta se moze mnogo povoljnije naruciti a stize provereno, niko mi nije jasan :: :: :: To da. Ali nasem coveku se ne daje 500 evra "tamo nekom napolju koji treba nesto da nam posalje tamo nekom sluzbom (ili nedaj boze postom :)) :: Jos uvek nemamo poverenja ni sami u sebe a kamoli u nekoga van
i sta sa garancijom, ako ne bude u redu???? koliko bi koshtalo da se poshlje nazad na mesto kupovine (DHL ili slichno???) da nema tog pitanja, ja bi naruchivao uredno... ali to me muchi.. znam par ljudi koji su kupili notebook-ove tako... i nikad nisu reklamirali .. stiglo iz amerike, polovna reparirana roba, ali dvd-rw ni da chuje da chita ishta, a i bad sektori na HDD-u posle 5 dana... bilo je neisplativo da se vrati da bi se zamenilo... daleko je... daleko je amerika........ i skupa postarina kod nas....
i sta sa garancijom, ako ne bude u redu???? pa,mozes ti da reklamiras..,posaljes im postom parce hardwera koje reklamiras a kao i prikikom svakog slanja moras da platis:npr.:na https://www.swisspost.ch imas uredno podeljene zone po kojima oni salju pakete,verujem da toga ima i kod nas,pa ako ti nije smor baci pogled cisto da vidis kako,odnosno citaj: SA KOLIKO KESA,oni to zavrsavaju veruj mi da nije nimalo jeftino.pozz
je blago reci brljiva za naseg coveka ,jer je podaleko za slanje kod garantnih uslova , zato ja vise volim Evropu tj alternate.de ili neki drugi evropski shop. P.S. za one koji neznaju deutsch potoji alternate.eu (na engleskom ) pa probajte . I ne , nisam nikakav agent prodaje ,vec su me odusevili organizacijom! Re: kapiram ja da je sirina magistrale bitna za brzinu , ali sto je standardno ne duplirase , ali covek gore vec objasni da su ti restlovi za AA i AF i to vec ima smisla, tako hvala (stvarno mi nije palo napamet!). `Ajd u zrdavlje!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.